Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rater
Jak Imagram Taifunowi
Dec 17 2006, 17:56:10 CET Killed at Level 280 by Imargam
and by Zwidek
Tak Taifun Imagramowi 
Dec 26 2006, 14:44:57 CET Killed at Level 201 by Ymy
and by Fenix'Gru
|
Widzisz gdzies tutaj "by Taifun Devilry"

??
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Miszczu
A ja jestem całym sercem za Vision.Oni cały czas pokazują klasę (pod wzdlędem pvp) w tej wojnie.Imargam tez.Przecież mógł zostac w Duskiness a jednak przyłaczył sie do Vision razem z Zwidkiem.Ciekawe jak to bedzie dalej wygladało.
HAIl visiON!!
|
Ja jestem tego samego zdania, chcialbym zeby wiecej ludzi zrozumialo co ich czeka na serwie jak Duskiness wygra...Moze wtedy by sie poprzylaczali do Vision tak by mogli spokojnie toczyc Open Battle i nie przejmowac sie tym ze jest ich tak malo :/
To co oni pokazuja to jest przyklad swietnego zgrania, tamci chociaz jest ich wiecej to i tak sie cofali...
Najlepszy moment w tym filmie:
"18:04 Patriarh'Gru [107]: pohuj s********cie"
Dec 26 2006, 13:32:42 CET Killed at Level 107 by Katrila and by Barles Karste
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Olejarzysty
Imargam i kto tu teraz leży  ? noob poleciał na sklejke
|
Olej rozumiem ze odwolujesz sie do tego co Imargam napisal do Taifuna"Lezysz kur**" , tyle ze taifun wolal spalac mane na Imargamie z Exori vis, i padl przez wlasna glupote ladujac dupsko w trapa, a Imargam padl bo nie mial wyjsca -.-
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Anvortis
Ja tam nie widze roznicy w padnieciu Taifuna i Imargama, oboje traped i tyle.
|
Nie widzisz roznicy ?? Powiedz mi czy ty jestes slepy czy co ?? Tak jak juz napisalem, Taifun wolal sobie walic w Imargama z Exori Vis i przez glupote Imargam popchal go w miejsce gdzie nie mial szans przezyc a Imargam nie dal sie trapnac po prostu nie zdazyl sie wylogowac....
Widzisz roznice czy mam Ci to rozrysowac ??
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jucha Furora
Wiadome ,że Taifun Devilry szukał zemsty.
|
On by sobie lepiej poszukal jakas "Siostre Ze Szpitala" co by mu kroplowke ze schabowymi wymieniala bo stara juz pewnie nie nadarza...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Golempol
Ahh i te denny okrzyki vision, az mi sie zal zrobilo ze tak potezna gildia ma w swoich szeregach takie dzieciaki
|
Dzieciaki ?? Czlowieku a ile Taifun'ki maja lat ? 13 z tego co wiem ??
Ja sie zastanawiam kiedy on/oni podotykaja jakis rl cyców
A co do okrzykow:
20:11 Jixxufi: hahahaha
20:11 Yakapushi Mastah: AHAHA
20:11 Wampir Nitu'sho: HAHAHAH
20:11 Caltus: YEA
20:11 Has'ek: xD
20:11 Caltus: HAHA
20:11 Jedi Powel: HAHAHA
20:11 Magrami: XDD
20:11 Apff: huahhahahaha
20:11 Ymy: KURWAAAA
20:11 Sivin: HGAGAAGAGAGAGAGAHAHAHAHa
20:11 Jixxufi: HAHAHAHA
20:11 Ymy: 1
20:11 Apff: yeee
20:39 Sanyol: HAHAHAH
20:39 Wampir Nitu'sho: 14:45 YOU SEE A DEAD HUMAN (VOL:10). YOU RECOGNIZE IMARGAM. HE WAS KILLED BY FENIX'GRU.
20:39 Neanon: HUAHUAHAUHAUHAUAHUAHUAHAUHAUAHUAHAUHAUA IMARGAM OWN3D!!
Ehh jak widac w tym i w poprzednich filmach, to Vision ma wspaniale zgranie, to oni zabili 280 MS, to oni maja dobre pvp, to oni sprawiaja ze nawet przy tak liczniejszym i silniejszym wrogu ich przeciwnicy sie boja, jedyne czego oni nie maja to wystarczajacej ilosci graczy by stanac do open battle -.-

Tyle