Zobacz pojedynczy post
stary 27-12-2006, 04:12   #95
windoo
Użytkownik Forum

windoo's Avatar

Data dołączenia: 07 09 2005

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Mythera
Poziom: ~35
Poziom mag.: 47
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Levox Pokaż post
Po 1: Ja nie rozumiem waszych wypocin w stylu: "Przecież Ima poświęcił się dla jego kolegów" Jakto się kurwa poświęcił? Pytam się - W jaki do chuja sposób? Zabrał im pz locka? NIE! On poprostu czekał na logout i chuja go obchodziła reszta!

Po 2: Może Vision ma lepsze PvP (raczej na pewno) ale jak porównuje Taifuna do Imagrama to Taif~ jest przy nim MISTRZEM. Nie podnieca się jak on ("Leżysz kurwo! ; Chodź Taifunek :*, Szkoda że nie ma za was expa" itp) tylko nie odzywa się. Jedyne co zdołałem wyłapać to: ":*" po śmierci Imagrama. Taifun ma STYL.

Po 3: Mało kto zauważył że przecież Vision miało 100 razy lepszą miejscówkę! Mieli i wiele łatwiej.

Po 4: Dziwicie się że Taif~ nie miotał non-stop SD. Przeciez to jest oczywiste! Po co ma jak debil marnować runki. Inna sprawa z tymi GFB, on ich używał, żeby Vision nie mogło się wylogoważ, bo tamci tylko na to czekali.

Po 5: Heh, bardzo fajny film, pokazuje oryginalność gry jaką jest Tibia... Aż chce się grać. ;]
Nie jestem po stronie ani jednego ani drugiego teamu,
Vision ma super pvp, a Taifun swojego lvl nie potrafił wykorzystać...
Co do miejsca walki - a gdzie ... lepsza sytuacja jak nie mozna sie "wycofać" przecież jakby Dusk nieco myślało jedno sprawne combo ... i nie ma jednego drugiego a reszta portkami trzepie ...

Hummm nie jestem pewien... ale Taifun chyba też jakimiś textami rzucał do niego...
A co do tego - nie jestem obeznany w sytuacji na serwie, ale kogoś kto mnie huncił chyba nie mam / będę lubiał?

Ktoś tam pisał, że jak ma 280 lvl to chyba nie jest noobem... za przeproszeniem gówno prawda... LVL nie jest wyznacznikiem tego czy jest czy nie, może mieć 350 lvl + i dalej być noobem a może miec powiedzmy 8lvl i nim nie być...

To narazie tyle pozdrawiam.

Jesteśmy tym czym chcemy byc, wystarczy tylko uwierzyc..
windoo jest offline   Odpowiedz z Cytatem