Zobacz pojedynczy post
stary 27-12-2006, 10:17   #1556
Slide_Aurea
Użytkownik Forum

Slide_Aurea's Avatar

Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Zza Krzaka

Świat: Aurea
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sesef Pokaż post
Niech nie liczy na jakąś pomoc, jak mnie hackneli to pierwszą osobą którą do mnie napisał, że może coś pożyczyć o dziwo był bliżej mi nie znany człowiek z tibia.pl który lubi oglądać moje ss wysłał mi jakąś kasę k legi meduse i jakieś badziewka.
A o mnie nie pamiętasz?? Też Ci pomogłem, i nie liczyłem na to że hais mi zwrócisz (w sumie nie było go dużo ;s )

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jojo Ninja Pokaż post
Slide, możesz przekazać na GC, że jeżeli do Wtorku 18 godzinie, jako gildia nie będzie 120k w moim dp w AB, to całe Green Street Hooligans zostanie poskładane przez Immortals. Na następny raz patrzcie kogo bierzecie na Vice-Lidera, na pewno to zapamiętacie.

/Jojo
Nie bardzo byłem w temacie, bo wyjechałem tydzień przed świętami na narty Lord Solaris okazał się oszustem i w bezmyślny sposób wpakował guidlie w tarapaty Z tego co wiem, jest 19 ppl z guildi z tego jakieś 15osób gra. 90k / na 15ppl wychodzi 6k każdy. W ten sposób szukaj. Pozatym większość nie będzie płacic. A ja nie mam zamiaru kołować 90k ze swojego depo.... jestem niewinny, ale swoją część mogę dać (6k) Więcej nie. Licze że mnie zrozumiesz

Btw. Looking for guild 57 ek...
Slide_Aurea jest offline