Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Toowreck
no wiec Hoomik podal linka do tego programu: http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=913&t=76
jest to program lepszy od Frapsa, ma mozliwosc zaznaczenia interesujacego nas obszaru jaki chcemy zgrac, wspolpracuje z Tibia bez zadnego kombinowania.
Po zainstalowaniu wersji 30dniowej uruchamiamy program, wybieramy opcje "Region" (gdy chcemy zgrac sam ekran gry) nastepnie klikamy na strzalke przy "Capture" (duzy czerwony przycisk) i wybieramy opcje Video, potem majac pod oknem programu otwarte okno Tibii klikamy w programie na przycisk "Capture", pojawi nam sie okno Tibii, czekamy az kursor zmieni ksztalt i zaznaczamy interesujacy nas obszar okna, nastepnie klikamy "Start" w malym oknie programu ktore otworzy sie po wybraniu obszaru nagrywania... gdy nagramy to co chcielismy z paska zadan otwieramy to samo male okienko klikajac dwa razy na ikone kamerki i naciskamy "Stop". Pozostaje juz tylko zapisac nagranie i kliknac "Done". To tyle
A dla tych ktorzy mieli problem z jakoscia nagrania w WMM polecam przy zapisie wybrac opcje Others->Video for broadband film content (1500kbps total) - jakosc jest wtedy calkiem znosna i rozmiar pliku akceptowalny... a jak komus nie odpowiada to niech kombinuje z innymi opcjami zapisu filmu.
GL&HF
|
mam pelna versie tu jest klucz - jak ktos tam pisal wczesniej SnagIt'a.
Cytuj:
Jak ktoś chce mieć snagita 8 ale nie na 30 dni to tu macie cd-keya - MHCAE-XSNM5-5FMC3-CNDMK-D8CF3 HCCPP-GVVKC-CSUMW-C2E8S-N4D5F Wszystko sie nie zmieści w tym okienku ale skopjujcie i wlkejcie i wejdzie.
|
Wiec mam problem jak juz biore zaznaczam obraz to wyskakuje mi jakis Error
a mianowicie :
Unable to open temporary ACI file:
Cytuj:
C:\DOCUME~1\MICHA~1\USTAWI~1\Temp\_snagtmp.avi (8804406f)
A disk error occurred while openinc the file.
|
a gdy klikam potem Enter to :
o co w tym chodzi i co mam zrobic zeby tego nie bylo ??
prosze o szybka odpowiedz.