27-12-2006, 17:02
|
|
Zbanowany
Data dołączenia: 12 12 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Drazura
Poziom: 106
Poziom mag.: 65
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Saxe
Wiesz drogi Corsiu, nie uwazam sie za jakiegos eksperta, ale tez nie sadze abym powiedzial cokolwiek co by mijalo sie z prawda.
Odnosnie tego co powiedzialem i wypowiedzi niektorych osob, nie twierdze iz wszystcy caly czas siedza w domach i moga 24h pizgac w Tibie, aczkolwiek uwazam ze nie jest to zaden problem aby przynajmniej 90% ludzi z tych co walcza spotkali sie raz na tydzien w weekend o jakiejs umowionej godzinie.
@candy
Nie ze jestem za ktoras strona. Ja jestem neutral i staram sie wyglaszac moja subiektywna opinie w sposob obiektywny ;]]] Po prostu nie istnieje dla mnie cos takiego ze tylko 1 strona ma monopol na racje i to jest ta dobra a druga to ta zla. Istnieja wyjatki po kazdej stronie i irytuje mnie jak np. cala grupa stara sie kreowac na jakichs wybawcow lub cos w tym stylu.
Owszem, w DoF jest wiecej rozsadnych ludzi niz w Wanted, ale jak bylem w Wanted to mi bardziej odpowiadalo, robienie PA itp. Nigdy tego nie krylem tak jak niektorzy. Po co oklamywac ludzi w sprawie glupiej gry?
Jednakze Wanted opuscilem sam z wlasnej woli gdyz Azura juz mnie znudzila. W zasadzie mialem inne plany lecz Draz przez to ze opuscilem Wanted mial w dupie all i zabil Eve, przez co bardzo sie na nim zawiodlem. Ale nie mozna go za to tez winic do konca, poki bylem w gildii to nigdy nie mialem zadnych problemow - opuscilem ja to zabili czlonka mojej rodziny, proste.
Tak czy inaczej, na servie na ktorym teraz gram mam 51 kajtka i dobra reputacje kogos kto walczy z oszustami i jest w dobrej gildii, jednak nie moge caly czas udawac tego dobrego. Ostatnio wpadlem na Azurke porobic male PA, mimo ze Wanted bylo online lacznie z Drazem i Urbem, nikt sie do mnie nie doczepil. Praktycznie jestem free bo nic zlego nie zrobilem ale Saxe to dla mnie waste char. Mowilem to juz Dofowi dawno temu ale stwierdzili ze nie potrzebuja mojej pomocy bo moge byc szpiegiem (uuuuuuuuuuuuuuu, SPY!). Sa tak dobrzy ze kazdy w pojedynke moze wygrac wojne, mimo ze kazdy ich masslog to dla polowy moze byc trap Wanted i nie potrzebuja dodatkowego 200dmg do combo ani nikogo kto by umial zagrzewac ludzi do walki. Trudno, papa.
Btw. Cors, Lady dzis o 2giej w nocy bedzie w Poznaniu, pksem przyjezdza. Mozna by pojsc na piwko za pare dni... albo kanister spirytusu (o ile bedzie chciala sie spotkac z kimkolwiek z Tibii)
|
A.Mickiewicz wygłosił swoje noworoczne kazanie w stylu jedynkowym, prosto ,przejrzyscie,zrozumiale ... podziękowali :*
|
|
|