Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dwik
Sami widzicie kto robił większe PA. No ale coz wasz wybor. Mo Murda od*******ala dobre pa (a w szczegolnosci pan Nonix aka Zenek or Morx). Obecnie Nonix jest w FG, poczul sie pewniej niz byl w MM (bo tu stanowi trzon gildii, tam byl pacholkiem, ktory wkrecal sie w dupe moothowi i reszcie).
Oraz Eon Aldarion (a.k.a. Arathor/Denz000000000r) - chlopak ma po prostu kompleksy w RLu ktore odreagowuje w grze. Nie wierzysz, sprawdz sobie ten filmik.
http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/13987 [Tibia 7.81]
Spora czesc FG to biedota az zal dupe sciska wiec beda cisneli mid i high lvlowych graczy, aby uzyskac troche funduszy na blessy/expienie.
|
Baranie gowno wiesz a sie wypowiadasz. film zhostowany przezemnie ten burak padl za to, ze gdy padlem na zolwiach (moj internecik rox, jak zwykle sie mile wylaczyl) a bylem w tym czasie rs to wylecialo troche secika i uszkow manaskow i innych pierdolek po 30 minutach gdy przybylem na miejsce mojej smierci byl full resp, osoba ktora w pospiesznym tepie zaczela ewakuacje gdy mnie zobaczyla byl pan ktorego smierc zobaczycie na tym filmiku.
ta i jak juz cos mowicice ze to ja pa a nie denzor bo zabil go z mojej prosby.
pozdro!!!1111