Zobacz pojedynczy post
stary 27-12-2006, 20:22   #1
Zigrin
Użytkownik forum

Data dołączenia: 27 11 2006

Domyślny Gildia doskonała :P

Lubisz expic ale nie satysfakcjonuje Cię to?

Chciałbyś wykorzystać możliwości rpg Tibii?

Masz dużo pomysłów a nie masz ludzi do zrealizowania ich?

Przeczytaj ten temat!
Dawno temu chciałem założyć gildie doskonałą, zgraną, z domieszką rpg. W tym temacie chce zobaczyć czy są ludzie którzy chcieliby założyć gildie rpg. Z twardymi zasadami , gdzie każdy miał by własne obowiązki. Nie irytuje was że gildia to tylko zbiorowisko osób które sprzedają sobie runy i przedmioty, bronią się nawzajem i najwyżej chodzą na hunty? Nie chcecie czegoś więcej?

Mój pomysł jest taki(krótko, zwięźle, bo może wy coś wymyślicie):
-GH na senji, to samo tyczy się członków pacc , niech każdy będzie mieć domek na senji (wyobrażacie sobie miasto opanowane przez jedną gildie , jakie to daje możliwości?)
-Każdy ma rangę zależącą od jego poświęcenia dla gildii.
-Każdy item/runy jeśli to możliwe sprzedajemy dla osoby do tego wyznaczonej w gildii.
-Składki płaci się zależnie od rangi i lvl.
-Kodeks, prawa i wszystkie zasady zapisane w book i dawane każdemu przystępującemu do gildii.
-Ludzie w gildii mają stanowiska jak np. człowiek od zażegnania sporów między członkami , wojownicy którzy bronią członków gildii, bankier, kronikarz, nadzorca magazynu.

Czyż to nie piękne? Dawajcie tutaj uwagi co do tego, krytykę i propozycje. No i oczywiście chęć przystąpienia! (serwer- jak na razie dowolny chodź gram na Berylii)

Ostatnio edytowany przez Zigrin - 27-12-2006 o 20:23.
Zigrin jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.