Chociaż jestem super hiper rox'ando masterando miszczu Plajer(buenffik celowy). To jeżeli by powstała takowa gildia, to z chęcią bym do niej wstąpił, tylko poco
"Składki Członkowskie", jeżeli by były dla każdego to na co? Super składzik Run?? Runy czy inne rzeczy może kupić sobie sam, chyba że by była to opłata dla GH'owców na utrzymanie. Co do tego, że Senjia (dobrze napisałem??

) jest do tylniego otworu dosyć na dole( w skrócie D**y) , to się nie zgodze ci którzy by mieli Pokoik w GH by im wystarczał zamiast depo, ale zaczyna się problem przy tym gdy ktoś nie będzie w GH a na Senji Depo nimo.
Co do pozostałych "punktów" wg. mnie są OK. Ale z wyborem świata może być ciekawie (Ostrzegam, nienawidze Rook'a).
Pozdroffka, i mam nadzieje, że to wypali chociaż to dosyć za idealne jak na tibie.
Edit : NOi PACC'cccccccccccccccccccccccccccccccccca nie mam chyba, że bym w SMS'owym konkursie wygrał xD.
@Down(nie żebyś miał "Dałna")
Składki członkowskie - Gdzieś to napiasłem (albo chciałem napisać), że raczej żeby płacili tylko ci co są w GH.
Składzik Run - Niby czasem się może przydać, ale msuaił by być on u Lidera który by ją dawał, w życiu dostępnym dla całej Gildii, Hack = Ktoś wszystko zabiera. Noi składki nie mogą być gigantyczne, powinny być (najlepiej by było) dostosowane do rangi ew. Osoby "uprzywilejowane"(z jakiś przyczyn) tylko przy ważnych "rzeczach", tylko żeby nie było, że 3/4 Gildi jest uprzywilejowana od płacenia zwykłego członkowstwa (GH to co innego).