Cytuj:
Oryginalnie napisane przez goburu
Wiem to z autopsji np chocby wczoraj sobie biegalem pod ancient temple moim noob charem 34 druidem i bilem draga, wpieprzyl mi sie jakis noobek 181 ek i gada ze on tu expi i zaczal bic mojego draga, zdobyl za niego wiecej expa bo walil z hmm takze (hity z broni zalosne - wiadomo) no to sie wkurzylem i zawalilem loota smieciami jak sie okazalo nie zdazyl jeszcze otworzyc ciala no i powalczylismy o cialo, on wygral bo szybciej lazi i po tym zaczal mnie atakowac i gadac smieszne texty typu "pay or hundat" itp ja mialem ze soba bp uh i zaczalem uciekac a ten mnie nie mogl zabic biedak ganial za mna bo calym ancient temple az w koncu doszedlem do depo, a probowal wszystkiego z broni nawalal caly czas bo duzo szybszy ode mnie i jeszcze bil z explo i chyba nawet 2 razy exori ale noobek mnie nie mogl zabic mimo ze ledwo 1 bp uh mialem i tak doszedlem bo depo, w gaciach mialem mokro musialem pojsc do klopa i wytrzec bo tak sie usmialem, wrocilem do gry za ok. 30 min jak sie juz uspokoilem i poszedlem znowu do ancient temple a wkrotce sie okazalo ze kolega tego 181 ek - 67 sorc szukal mnie na exivie i znalazl mnie i nawet sie nie pytal o co chodzi tylko walnal jednego sdeka i juz na nic sie zdaly wszystkie moje uhy.
|
Gratz dla tego pana za najdłuższe zdanie...
@topic
Szybkość expa Sorca/Druida zależy od:
*umiejętności gracza
*servera
*magic levela (na wyższych lvl)
*różdżki (na niższych lvl)
*zapełnienia expowisk
Coś pominąłem?
Od 30 lvl naprawdę przydaje się exura sio. Leczy taniej i więcej manasków można zużyć na sio/mort zamiast na leczenie.