Zobacz pojedynczy post
stary 27-12-2006, 22:01   #21
P0nury
Użytkownik Forum

P0nury's Avatar

Data dołączenia: 19 07 2005

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
Domyślny

No to po kolei...

@Progmaniak - na dworce chodziłem od 59 dista z arrowsami. Niestety, byłem przez to ostro na minus. Remedium na to były bolty. Teraz od 67 dista znów zacząłem biegać i wychodzę całkiem ładnie na plus (przeważnie po 800-1k kasy na plus po odliczeniu za strzały. Ostatnio dużo więcej, ale to jest gigantyczny fuks w kwestii loota). Największą zaletą dworców jest to, że nawet w słabym eq praktycznie nic Ci nie robią (oprócz voodoomasterów bijących magią. Trzeba też na centipede uważać i lurnięte terror birdy oraz tarantule). Ogółem możesz spróbować tak z 60 dista i 25 lvl'em, aczkolwiek to jest sporo latania po arrowsy/bolty (schodzą naprawdę błyskawicznie).

@Diddy - ja kurde cały dzień czekam na jakieś twoje screeny :>

@AlortDeath_17 oraz Teleri - dzięki
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie."
P0nury jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.