@Times
Nie wiadomo czy będzie nowy świat, tu jest problem

. Ale jeżeli nowy wyjdzie to chyba się jedno znacznie zgadzamy coo?
Co do zgrania i "znajomości" - możliwe, że już poznamy wystarczająco, ale to się okarze.
Co do fibuły, to nie wiem Newbe mogą mieć "trudności".
Ale zato exp jest blisko, i to nawet dobry. Niby Senjia też ma swoje Expowiska, ale troche gorsze. I jak to by było z "totalnym" opanowaniem, na fibuli ludzie expią zamierzacie ich nei wpuszczać czy co?? Jeżeli byśmy nie wpuszczali i tak będą noobiki i pozatym może być wkońcu "bunt". No przynajmiej mamy oczym gadać.
Edit : No chopy który umie liczyć, trzeba chwilowo się będzie policzyć i czekać na tych co dojdą... jeszcze, Nie bójta się pisać postów, aa noi to co najwarzniejsze : Posty nie gryzą!!, ale nie spamujcie.
BTW.
@Ghand - Też fan Kononowicza??. xD
O Ghand coraz bardziej czuje w tobie bratnią dusze, też lubie Role-playning, ale Tibia to już bardziej gra : "Yo ziom, rządzisz kurde bo ja jade z fajer słorda i szkile 999/999" Opdpowiedź : "A bo sorek jestem ziom, OMG rat mi wyskoczył, a ja tu kurde z wandą bije, Waaanda cho mnie tu." Następny : " huahuahuahua, roxior super suxior mega hiper powiedzienie zioooom, Wandą bije hauhauhauhauhu."
No ludzie czysty Role-playning. Rozumiem powiedzieć tak z raz 1 tydzień(no oczywiśnie nie tak bo ja tego nawet 1 na tydzień nie wybacze, ale jakieś "zboczenie z kursu" czasem nie zabiłę) ,niby można bo można(powtóreczka) zwariować i w sklepie mówić " Jam jest mężny ryceż Adam i przybywam tu bo bułki, z młynu łądna niewiasto""... z wąsami".