Zobacz pojedynczy post
stary 27-12-2006, 22:31   #14
Zigrin
Użytkownik forum

Data dołączenia: 27 11 2006

Domyślny

Times- czemu nie fibua?
Ponieważ jak mówiłeś są 3 gh , więc gildii by było więcej na fibui a w tym sęk że ma być jedna gildia na całej wyspie , to daje możliwości np. w godzinach 14-18 ograniczyć (lub całkowicie) odciąć ją od reszty serwa i powystawiać itemy , zrobić sobie jakieś mecze lub np rozłożyć "stragany" , żaden noob by nie kradł itp itd. To samo tyczy się expowisk , na bank nie tylko my byśmy tam expili więc by były problemy jeśli jakis hlvl noob charem by tam expil a ty byś przykładowo wpadł i powiedział "wypad bo to expowisko gildii ****" dlatego dobrze że na senji nie ma expowisk

Karlossik- Senja jest do dupy? >>> jestem otwarty na wszelkie propozycje , ofkz poparte argumentami(sensownymi)
Składzik run opiera się na tym że np. druidzi robili by uhy które składowali by w gh (ofkz trzeba by było troche kasy zainwestować ale to już moja brocha )
A knightci jak by się wybierali na hunta to by mieli odrazu runy po niższej cenie , czaisz? Obrót pieniędzy w gildii , bardzo bardzo przydatne. Do tego dochodzi jeszcze że np. Sorki/Druty robili by runy dla gildii o 200 gp taniej , przykładowo , my byśmy kupywali i sprzedawali w dużych ilościach hlvl za większą kasę .
Pokoik w gh by mieli facce, pacce wymagany domek, no i można jeszcze wprowadzić coś takiego jak mistrz- uczeń co by dawało jeszcze pare miejsc w domkach dla faccow.

Ja jeszcze mógł bym robić dodatkowo loterie co 2 miechy na pacce dla wszystkich facc członków gildii ;]

PsGildia będzie jeśłi znajde 10 pacców którzy zdecydowali by się przejść na konkretny serwer, no i z 10 faccow z dobrymi pomysłami
Zigrin jest offline   Odpowiedz z Cytatem