Zobacz pojedynczy post
stary 27-12-2006, 22:35   #15
Karl0ss
Użytkownik Forum

Karl0ss's Avatar

Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 1

Stan: Niegrający
Karl0ss ma numer GG 7304295
Domyślny

Nie mówie, że Senja do dupy, z tego co pamiętam to komuś odpowiadałem, możliwe że źle sformułowałem i wszyło na to, że ja mówie że Senjia do dupy, a tak nie mówie mi Senjia pasi. Co do tego Mistrz-Uczeń, to RPG'owo, ale trudno bedzie sobie wybrać ucznia, bo w Tibii coraz wiecej Noobków, ja wybrał bym sobie kogoś zaufanego. (i co zaskoczyłem nieee??). Bo z tego co widze to chodzi o to, że Mistrz miał "Pokoik" dzielony z uczniem tak??. Co do tych Paccy, to masz niezłe fundusze (no chociaż to na 2~miechy), propozycja udana, tylko czy nie szkoda ci kasy, jeżeli tak będzie to mówie ci jesteś wielki.

@Down (no samo, nie mówie że masz "dałna")
No wiesz dla tych którzy tu się zgłoszą, bez poprzeczki, ale później jakaś nei najwyższa (wkońcu to ma być Role-Playning.), albo zamiast lvl to jakiś test, na nadwawanie się żeby nie było "Yo, ziom OMG lol roxik koksik"co chwile.
Co do świata to boje się Non-pvp bo nobiki najczesciej lubią łąmać to co "zakazane" i jeżeli byśmy "mieli" senjie, to noobkow by troche było, a na Pvp bardziej by się bały.

@Ghand - Dobrze prawisz i jakoś w moim typie. Tylko typ świata 1 ma takie zalety, 2 ma inne.

@ Zigrin - Też dobry pomysł.

Ostatnio edytowany przez Karl0ss - 27-12-2006 o 22:45.
Karl0ss jest offline   Odpowiedz z Cytatem