JA proponuje jakiegoś PVP ew. New Serva, ale nie zgranicą lvl'ową tylko z jakiś testem na Noobostwo czy coś, wkońcu Role-play to role-play, dobrze też powiedział autor tematy można by szkolić 8 lvl'e itp. zrobić taką "szkółke", ale tylko "zaufańcy" mogą być w GH, noi też szkółka nie mogła być w GH'a, bo ryzyko kradzierzy czy coś, jeżeli ktoś się na daje to go ze szkółki do "normalniaka' i jet ok.
@up : Co do beryli to mam tam nawet postać, ale z dosyć obciachowym nickiem, a wiec by była nowa, ale Berylia ma dużo Polaków, nawet nawet miejscówka, pewnie eq bym przerzucil z tej postaci z Odciachowym nickiem, chociaz moze nie jest on taki obciachowy, ale raczej wezme sobie inny. A noi miejcie nicki tez jakies Role-playowe, Nie wymagam (bo prawdopodobnie nawet nie moge

) nicków " Adam Srebrzysto oki zza gór", ale żeby to nie była "Pani z KwaicierenkiPL". A tak w ogóle to jeszcze napiszcie co sądzicie o tej Berylce.
A tak BTW. : JAk Deletuje postać, to po ilu dniach jej nick będzie wolny??
I jeszcza taka Wewnętrzna reflekcja (xD) : Elwer Lubi Times'a, A ja zaczynam lubić Ghand'a (chociaż nigby go nielubilem)

A zresztą, ci którzy tu "aktywnie" piszą, mądrze piszą i zaczynam was lubić (TUUUUUUULIIIIMMMYYYY xD)
A i jeszcze jedno : Pożliwe, że i ja z poswięceniem dla sprawy kupiee
Pacz'a, na jakieś 3 miechy.