Zobacz pojedynczy post
stary 27-12-2006, 23:02   #965
Igrexou
Zbanowany

Igrexou's Avatar

Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Askara
Igrexou ma numer GG 666
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lucas I Pokaż post
""""""""Wszyscy mają nauke, ale jakoś żaden Daark nie objawia efektów tej nauki, i tak chciałem przez to powiedzieć że moim zdaniem rodzina daark to sami głupcy """"""""""

A ty co w wieku 18 lat bedziez takim przyglupem jak Corso,ja sie ucze i nie bede sprzatał ulic jak ty jebany buraku.Jestes juz tak zmanaiczony w ta gre ze sieizsz na sedesie przy kompie a lodowke masz po ktorej stronie zajebany nieluku pierdolony maniaku idz sie zmianiacz i na dwor nie wychodz wyruchaj dziewzyne przez tibie..........

zal mi slow na ciebie
Per uno, pisze sie "nieuku", panie geniusz.
Po drugie właściwie nie gram w tibie
Najpierw napisaleś że jestem już tak "Zmaniaczony" w tą jebaną gra, że mam kompa przy sedesie, a po chwili piszesz "Idź sie zmaniacz i na dwór nie wychodź". Tak szybko zmieniasz zdanie, czy może problemy z pamięcią, albo nie daj Boże problemy z osobowiścią!?

Poza tym w szkole mam b. dobre wyniki i póki co raczej nie zapowiada się żebym mial sprzątać ulice a może cie to zdziwi, ale właśnie wróciłem z dworu i mam dziewcyzne w rl.
Wiem że to dla ciebie dziwne, jak można mieć dziewczynę w rl, przecież to zajmuje czas jaki Wy, Daarki poświęcacie na bezcenną w waszym zaiste bogatym życiu, wy nie marnujece sie nad tibią!

I jeżeli jeszcze raz bedziesz próbował mnie pojechać, zrób to bez wulgaryzmów, bo wulgaryzmy charakteryzują odmóżdżów, którzy nie potrafią użyć tzw. riposty słownej. Jak widzisz, udowodnilem, że to ty jestes idiotą, bez wulgaryzmów

Ah... czego was tam uczą w tych Daarkowych szkołach
Igrexou jest offline