Zobacz pojedynczy post
stary 27-12-2006, 23:37   #146
Martus
Użytkownik forum

Data dołączenia: 27 12 2006

Imię: Nimam
Profesja: Elite Knight
Poziom: 150
Poziom mag.: 8
Smutny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ka$z3r Pokaż post
To bez honoru to juz pojechałeś! Ima byłby bez honoru gdyby wystawił rl kumpli nad jakiegoś tam taifuna. Dla mnie brakiem honoru było włączenie sie do wojny duskiness... Jak patrze na Katrile i jego taktyki, myślenie to szkoda ze idioci i błazny,lizusy jak ci z dus~(nie wszyscy) zdobywaja jakieś fragi.

Hmm...jak ta wojna sie skończy przekonacie sie jakie PA zrobią dus~~ bedzie tak samo jak dpft wygrało wojne na arcani(po 5 hackach sorcow w EZ) zabijali wszyskich za free... Więc jeśli grasz na furora przypilnuj zeby ta wojna trwała jak najdłużej
Lol a miał wybor <lol2> byl hunted u duskow wiec wstapil do vision jak by byl z niego taki honorowy gosc to by nie wyzywal taifuna i reszte duskow..nie robilby Pa na 50 lvlach i nie pozwolilby zeby jego rl friend harcesh hakowal pol serwa i za te pienadze pozniej wspomagal Vision .taka jest prawda polowa pieniedzy jakie ma vision na tej wojnie to pienaidze z hakow...Spojzcie na taifuna Magramiego Ymy Moczykija i jeszcze nie ktore osoby z duskow czy oni kiedykolwiek wyzywali ima ?czy taif kiedys napisal mu jestes lama itd?To jest naprawde wpozadku czlowiek ma swoj styl..oczywiscie ma na koncie wiele swoich złych postepkow ale wiekszosc z nich zrobil aby utrzymac sie przy władzy lub pozbyc sie Pa z serwa Np.Mestro rhu byl dal neigo zagrozeniem wiec go sie pozbyl..Czy to jest złe ze chce zostac przy władzy na tym serwie wy byscie do tego nie dazyli ??!!

Btw.Jaka gild ktora rzadzi serwe nie robi Pa?? Poprostu jedna robi mniej druga wiecej.Mysle ze gdyby Vision wygrało wojne to by dopiero bylo PA na serwie..wyobrazcie sobie ze Imargam rzadzi serwem.....idzie przez veno i wyciaga od kazdego po 10k .Jedyna prawda jest to ze tylko taifun umie utrzymac na tym serwie pozadek i bez niego ten serw bedzie gowno wart !!:/

Ps.Sorki za ten off topic......juz nie bede xD poprostu jestem tu nowy hehe mam nadzieje ze mi to wybaczycie ;D

Ostatnio edytowany przez Martus - 28-12-2006 o 00:04.
Martus jest offline   Odpowiedz z Cytatem