Zobacz pojedynczy post
stary 28-12-2006, 00:50   #1200
Miszcz23
Guest

Domyślny

@Morximal (up)

jaki esej O.o

...z tym odniesiem tibii do rzeczywistości to 100% prawda.
...co do Thalle, nie chce go obrażać, bo to w sumie żałocha, na forumach i w grach online ludzie którzy się obrażają mieszczą się w przedziale wiekowym kończącym się mniej więcej na wieku 16 lat ~ później już rosną im fiutki i zaczynają mieć więcej ambitnych myśli w głowie...

mnie kurna tylko strasznie nurtuje to do czego ten człowiek zmierza? !
...chara tak na prawde nie ma, tibia to dla niego 90% tylko forum, czuje się jakiś lepszy kiedy kogoś zjedzie bezsensownie? Na serio, nie rozumiem.

I fakt jest faktem, objechałeś mojego posta, np. o tej ekonomii, ale nic po za tym, nie napisałeś na dobrą sprawe dlaczego tak uważasz itd. od razu musisz kogoś mięchem obrzucać, nie wiesz na czym polega dyskusja? Kulturę się zachowuje również i do takich miejsc jakim jest sieć. Pisz jakie masz poglądy, pomysły itd, nie musisz się z nimkim zgadzać, ale rób coś po za krytyką i swoim fantastycznym "ujawnianiem prawdy". Nie unoś się tak, bo mam nadzieje że zdajesz sobie sprawe z tego, że ludzi tak na prawde kompletnie to nie interesuje i nie dotyka to, ci się o nim się pisze i jak się go ocenia na forum tibia.pl...

...a co do SWE:

TAK, oni są większymi hardcorowcami niż PL. Większość, tych najbardziej znaczących osiągnięć właśnie im Tibia zawdzięcza. Gram w Tibie od 5 lat (z przerwami). Polacy stanowili na prawdę garstkę ludzi. Szwedów też nie było zbyt wielu, ale to oni byli zawsze w przodzie. Pewnie to ich narodowa cecha, taką jak naszą jest narzekanie i pochłanianie dużych ilości alkoholu.

Ostatnio edytowany przez Miszcz23 - 28-12-2006 o 00:53.