Zobacz pojedynczy post
stary 28-12-2006, 08:03   #31
Cashtan
Użytkownik Forum

Cashtan's Avatar

Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Mielec

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sazgih
Profesja: Elite Knight
Gildia: Jakas
Świat: Hiberna
Poziom: 100
Skille: Jakies
Poziom mag.: ?
Cashtan ma numer GG 3857546
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez TibianFake
Miałem kiedyś taki ubaw bo zrobiłem takie PK że masakra.

Zaczęło się od tego, że mój kolega stawił mi monka. Nawalałem w niego skilując, a wtedy jakiś kolo podszedł i chciał go zabić. Monk miał już red HP gdy on zaczął walić. On zaznaczył Monka a ja go w tym momencie zabiłem. Tak się ten kolo w*****ł, że zaczął mnie PK-ować. To ja z moim kolegą rzuciliśmy się na niego. Ja boltami, a od sorkiem z HMM. Ganialiśmy go ciągle i po ok. 2 minutach zabiliśmy go. Poszliśmy pod świątynię, a tam ten kolo wyszedł. Poszliśmy za nim do depo. Wyszedł i zaczął nas nawalać z SD ! Muj kolega o mało nie dednął ale na szczęście wcześniej znaleźliśmy deda z 8 UH-ami. Po chwili uciekania kolo się pomylił i przypadkowo ( chyba ) walnął +150 lvl. Ten wyciągnął miecz i walnął go za 218!!!!!!!!! Potem jeszcze kilka hitów i kolo padł. Po odrodzeniu zaznaczył tego +150 lvl. i chciał go PK-nąć wtedy rzuciło się na niego z 5 kolesi. Uciekł do świątyni w Carlin gdzie nie ma PZ i mówił heal do NPC. trwało to z 5 min. I wtedy przyszedł Game Master. Rozgonił wszystkich i wszyscy poszli. Za pół godziny zobaczyłem tego kolesia który PK-ował wszystkich. Pisał ALL PEPOLE ON LIBERA IS BEACH. FUCKING GM AND TIBIA!!!! Miał skula wiec go walilismy i zrockowaliśmy.
Jak nie macie nic smiesznego to nie zmyslajcie drogie dzieci.

Cashtan jest offline   Odpowiedz z Cytatem