Zobacz pojedynczy post
stary 28-12-2006, 09:28   #152
Ka$z3r
Użytkownik Forum

Ka$z3r's Avatar

Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Braniewo/Gdańsk

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Roman Waleczny Pokaż post
Dustiness :

Po Pierwszę.. co do deda Taifuna to on padł bo mu zpingowali IP jeśli dobrze obejrzycie filmik to zobaczcie jak Burn Abi pisze "ahaha 45k PINGA" więc można powiedzieć że Taifun nie miał neta w tym czasie (dla przykładu powiecmy że www.google.pl otwierały mu się conajmniej z 7-10 minut) no i on się sam niewpakowałw w trapa tylko go wepchneli jak dostał kicka....
Po Drugię.. a co do tego filma to żeczywiście pokazali ze powinni grać na NoN-Pvp ale cuż myślę że gdyby zamienili się miejscami to Dustiness poradzili by se...

Vision :

Co donich to uważam że jeśli niepotrafił by ktoś znich pingowac IP to albo by niedoszło do wojny bądz do conajmniej takiego zamieszania...
Imargam widać że potrafi grać i dużo potrafi zdziałać a co waże prowokować przeciwięnstwo Taifuna

btw tak wogule to jestem za Taifunem ale tego Fenix"Gru to juz dawo bym wyjebal z gildi ;d
HAHAHAAHH tekst roku...moja propozycja dla ciebie: "inwersycja w okulary"
Czy ty kiedys widziales spinowanego typa? Dostajesz ping 20k+ i nie robisz nic przez ponad minute, a ja sie dopatrzyłem że taifun zmieniał ssa co chwile...więc przestań p!erdol!c takie farmazony, że ping 280k. Co do tego co Pisał Burn Abi to poprostu sie smiał, że tak czy inaczej Dus~~ beda szukać wymówki na dead'a taifuna.

oVer
Szacunek. Mimo, iż to wirtualny świat, pamiętaj o tym, że jednak po drugiej stronie siedzi żywa osoba, z krwi i kości, która ma uczucia. Okaż mi szacunek, a otrzymasz to samo. Nie podoba się → wy*******aj.
Ka$z3r jest offline   Odpowiedz z Cytatem