Zobacz pojedynczy post
stary 28-12-2006, 10:18   #39
Karl0ss
Użytkownik Forum

Karl0ss's Avatar

Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 1

Stan: Niegrający
Karl0ss ma numer GG 7304295
Domyślny

@up2 (nie żebyś miał "apa" czy co xDDDD)
Gildi, jeżeli będzie Neutralna, bez walk, "pekerstwa", złodziejstwa itp. raczej nie będą szukać "Pleców", bo raczej tutaj/tam nie znajdą. Przynajmniej mi tak się zdaje. Noi Do co powiedział chyba Times świat nie przepełniony itp. Noi troche wyciągnąć to co "eRPeeGowego" daje tibia. Najlepiej na Tibia.com napisać że jesteśmy Gildią neutralną, nie chcemy utarczek itp. może się przyjmie i będziemy żyć długo i szczęśliwie. I też co powiediał chyba Times : Bez rządzącej Gildi, która za wszelką cene musi być pierwsza.

@up
No jeżeli chodziło, że wiekszości ludzi w tibii nie obchodzi `element rpg`. To się zgadzam, a przecierz jeszcze dużo osób ciągle zwraca uwage "Co update to mniej klimatu, w tej grze" - Troche tak, troche nie.

A noi z tego co zauwarzyłem, że jakoś tak po wiekszości mądrze piszemy w tym temacie... dobra "ekipa" do wymiany zdań mi się trafiła XD

Zigrin (autor tematu) postanowił, że światem będzie Berylia. Czy wszysykim pasuje??
Przepraszam Modków za tyle "wybajerowania" tekstu, ale chce żeby to zauwarzyli. -.o

Ostatnio edytowany przez Karl0ss - 28-12-2006 o 10:55.
Karl0ss jest offline   Odpowiedz z Cytatem