Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fagaro
Boshe, wszyscy sie podniecaja ze Ingram zabil najwiekszego PA w historii tibi, a niedawno furrore robil temat "Ingram PA" jak on klepal noobkow ktorzy dolaczyli do party. Zawsze i na kazdym serwerze pvp dominujaca gildia sieje PA i jest to zrozumiale, sam sie wkurzam jak ide na smoki a tu jakis 50 level poluje i mowi ze bedzie caly dzien siedzial, tylko ze ja mam swiadomosc ze taki 50 level moze miec koneksje itp. Ale jezeli bylbym w najsilniejszej gildi to bym mu napisal ze ma spadac i moze wrocic za 3 godziny, tak samo jak mnie denerwuje 50 level tak tafiuna czy innych 200+ denerwuja noobki z levelem ~130. Wiele ludzi pekuje dla zabawy, loota. Dlaczego robia to na second charach? bo nie chca stracic swojego glownego. A jezeli ktos dalby wam mozliwosc pekowania na swoim main charze i wiadomo ze nie poniesiecie za to zadnych konsekwencji nie bylaby to kuszaca propozycja? Idzie jakis 90 ed/ms to na sd go. Na eterni takie cos jest norma, nikt sie nie dziwi jak jakas gildia(ktorej nazwy nie podam  ) zabija kogos, jest na pozadku dziennym, dodam ze nie jest to wcale najsilniesza gildia. Sami mowia ze uwielbiaja randomy i czasem poprostu patrza jaki 100+ jest online i wymyslaja reason zeby go zabic, czasem lepszy czasem gorszy.
@ topic
A to ze tafiun sie nie popisal to swoja droga, po co walil w 200 ek z 3000 hp zamiast z mort hur walic w zgrupowanie magow? I nie byl pingowany (kazdy 200+ padajacy w walce jest pingowany  ) bo sie wyraznie uhal i zmienial ssa, skoro 150 ek mozna zdjac na sd combo przy uzyciu paru magow to takiego 280 ms ktory ma mniej hp tymbardziej.
|
Bosh czlowieku... Ty chyba za krotko grasz w Tibie bo gowno wiesz >.> Taifun najwiekszym PA w historii? Cos Ci sie chyba pomylilo

Gralbys z 5-6 lat temu to bys sobie przypomnial co bylo kiedys na Nova ^^ Ale nvm..
@topic
Czytam te wszystkie dziecinne wypowiedzi szczegolnie o tym, ze Taifun ma znajomych GM'ow ktorzy wszystkich pokolei pobanuja.. Wescie wy sie j****ie w glowy ;| GM nie moze banowac kogo tylko zechce. A pozatym, co to za sztuka zabic 280 sorca w trapie? To tylko jak jakis 110~ knight? >.> A takich to nie sztuka zabic w 113242555 osob

No a pozatym jak narazie widzimy Taifun kazdemu oddaje

Im~ juz padl

Zwidek rowniez, wiec..