Wojna zaczyna nabierac wiekszego rozmachu ;D , a mianowicie...
troche przeszłości >>>
Śmiało można powiedzieć że KH odniosło porażkę
w ostatnim czasie...ale zrobili taki myk ze zalozyli
gildie NOOB charow (40+) - "DEATHSTYLE" na
czele z dwoma najwiekszymi dupkami - NETAN i
Cendun ;/.Te nOb Chary mialy trzpowac i
zmuszac LS do zabijania ich (glupio brzmi ale...)
jeden wbijal skula reszta blokowala a LS nabijali
Rs'y i zostali oslabieni przez bany za zabijanie.
W owym czasie KH zmienilo nazwe na RUIN.
Terazniejszosc >>>
szeregi LS zostaly przesiane przez te nOob chary...wiec maja problemy z wykonczeniem wojny

ale zawsze sie znajda sojusznicy dla polakow. ...zaczelo sie od mojej sprzeczki z NEtaNEm (n/c) raz na battle przypadkowo (;p) mnie dednal , a drugi raz jak sie posprzeczalismy...wiec zaczalem na*******ac DEATHSTYLE (marnie mi to wychodzilo bo jak draplem jednego to na PZ zaraz mnie w paru lapali). Ale nadzeszla pomoc z bylej GILDIi
i LS ... wtedy sie dowiedzialem ze Netan I spolka to noob chary RUIN i zawadzaja w wojnie. Wiec ja (D~~) i PAwel (S~~, KUMPLE Z TIBI) POSTANOWILISMY pomoc LS. Zakladamy gildie , i bedziemy na*******ac Daethstyle. W tym czasie co NOby Beda zajete nami to LS bedzie mialo czas na Ruin. Reszta do ugadania dopiero taktyke ustalamy z Rizalla,
ale miejmy nadzieje ze LS wygra gdzyz nie przepadam za bazylami i reszta.A naszym zadaniem jest pomoc, wiec jesli macie noob chary albo swoimi chcecie pomoc jak ja

(nobki od 30+ i dobry mlv zeby mozna dobre combo sD jebac Knightci tez moga byc oczywiscie) wiec piszcie w tym temacie...bede tu czesciej zagladal i jak co odezwe sie do was