Temat: Obsidia ....
Zobacz pojedynczy post
stary 28-12-2006, 11:25   #1217
Ghost111
Zbanowany

Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra

Stan: Usunięty
Świat: Obsidia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Asti Pokaż post
Mam zamiar zrobić postać na Obsidi i zakupić pacca.

I moje pytanie jest takie:

Czy tu jest PA?
Zabija się kogoś bo ma coraz większy lvl?
Wymuszenia, haracze itp

Chodzi mi o masowe przypadki bo w niewielkich ilościach to pojawiają się na każdym serwie nawet na npvp.

Obisidia nie jest najgorsza ale... Niewykluczone ze pa cie spotka jeszcze przed 20 levelem, powod? Masa caveboterow okupujacych larvy i rotwormy, ktorzy sa protektowani przez hlevelow (najczesciej swe), poprostu otrzymujesz msg na priv ze jakis np hlevel tam expi..
Jak uda ci sie osiagnac wyzszy level 40-50 i ktos bedzie pkowal twoich nowo poznanych kolegow to lepiej sprawdz 2 razy zanim zaczniesz bic, bo dziwny trafem czesto sie okazuje ze trafiles na pk char kogos z rzadzacej gildi lub poprostu czyjegos hlevelowca, konczy sie to dedem ale czasem jak nie zgubisz jakiegos wartosciowego itema to i huntem i paymentem..
A jesli uda ci sie przjsc ta ciezka probe i osiagniesz jakis wyzszy level 90+ to jesli jestes sorcererem twoja zabawa skonczy sie na 120-130 max levelu.. Ja skonczylem na 114 levelu, chociaz to nie wazne bo i tak dostalem deleted account.
Aha ostatnio rowniez pojawilo masowe naduzywanie wladzy przez tureckich braci z rzadzacej gildi ale to i tak dotyczy tzw srednich levelow 60-80 wiec nie predko cie to spotka.

Mimo wszystko zapraszam, zawsze to szybszy resp bedzie.

Pozdrawiam.

Ostatnio edytowany przez Ghost111 - 28-12-2006 o 11:28. Powód: ...
Ghost111 jest offline