Cytuj:
Oryginalnie napisane przez adrius
Zalezy od potworka:
Jak ucieka no to idziesz za nim no nie?Ale do max 4 kratek(mi przynajmniej najlepsze hity wtedy ida  )
Jak wali dlugie hity(np.fire wave dragona)no to stoisz ukosnie 4+ kratek
A jak idzie za toba 0 magii i strzalow(np d guard)no to 4-5 kratek
Bardzo szybkie potwory (np gs, zerk)
Jak najdalej
Uwzgledniam tez bezpieczenstwo przed zginieciem 
|
No super pieknie to zes mnie nauczyl jak sie gra paladynem na mainie, milo z twojej strony nie bede ci ublizac tylko delikatnie wskaze palcem na tytul tego dzialu - "tajemnice rookgaardu" -.- Bo na mainie to ja mam paladyna na 60 lvlu i nie musisz mi tlumaczyc jak sie strzela do dragona, lolol. A na rooku skille sa tak zalosne ze musze uchwycic odpowiednia odleglosc zeby w ogole trafic! (na mainie to nie ma znaczenia bo i tak 99% hitow pala jest trafionych) Wy wiecie w ogole co to jest dyst na rooku i jak szybko on rosnie?! Ja skilluje go juz od przedwczoraj, lacznie chyba z 20 godzin i dopiero co dzisiaj rano 19 wbilem wiec to nie tak prosto jak sie wam wydaje. Na mainie przez ten czas nabilbym 59 a nie 19 tylko ze ja nie ide na maina bo chce byc rookstayerem tym charem i wymiatac z dystansu lub nawet w zwarciu ze spearow, niech inne noobki sie zachwycaja moimi hitami. (ze spearom hice po 20-30 w mino i nawet sie zwraca bo maja dobry loot)