Zobacz pojedynczy post
stary 28-12-2006, 14:13   #575
Pasorzytek
Użytkownik Forum

Pasorzytek's Avatar

Data dołączenia: 05 05 2004
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Aurea
Poziom: 25
Skille: 75/75
Poziom mag.: 4
Pasorzytek ma numer GG 3955373 Pasorzytek ma login Tlenu pasorzytek@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Megon Pokaż post
Hello wszystkim

kurde przeczytalem ten poradnik co jest w temacie i robie tak jak w nim pisze, ale skile nadal idą wolno i to bardzo mam 9lvl i skile 29/27 knight i mam p armor chain legs tortoise shield, dark helmet two handed sword a ide skilowac z daggerem, i nie wiem jak skilować czy na full de czy na balance choc mam niskie skile to i tak baaardzo wolno idze gralem na honera i skile szly szybciej nie wiem co zle robie i prosze o pomoc z gory wszystkim dziekuje pozdro
pamietaj ze jak bija Cie dwa potworki to musisz jednego tak bic by najlepiej raz na 20 sekund wbic mu blood chita według poradnika mozna raz na 30) ale tak bezpieczniej

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez motylanoga Pokaż post
moniah6 mas zopcje szukaj, nie pisz tu takich żeczy, to temat dla Knight / Pall tylko oni musza skilować. Ehhh wbiłem już 30lvl moim knightem i sile mam niestety 54/49. Wybiore sie na skilowanie jutro jak wbije moim 22sorcem 25lvl.
Dwa pytania:
1:Czy różnica w skilu ataku a obrony w następnych poziomach się wyrówna?
2:Ghoul - z czego bić (axe) i jak (full atak, ........)

Skilować będe do 70/70 (aby shielding =70, bo skill ataku jest wyższy o 5 )

z góry dzięki za pomoc
cya
add 1
różnica sie wyrówna tak przy +/-80 pozniej shielding zacznie przerastać.
add2
ghoula bij z takiego axa by sie wbijac w niegoraz na 20 sekund hitem nie wiekszym niz 10

Ostatnio edytowany przez Pasorzytek - 28-12-2006 o 14:16. Powód: odpowiedź na kolejnego posta
Pasorzytek jest offline   Odpowiedz z Cytatem