Zobacz pojedynczy post
stary 28-12-2006, 14:33   #165
Atahun
Zbanowany

Atahun's Avatar

Data dołączenia: 05 11 2006
Lokacja: w krainie gdzie ŁKS GINIE !!!

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: nie ma
Świat: nie ma
Poziom: 1
Skille: 10/10
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony Pokaż post
Właśnie dlatego kibicuje Taifunowi.. dla mnie to wzor do nasladowania (darujcie sobie bla bla bla ze niema rl bla bla bla to tylko gra bla bla bla etc.) I nie pier..lcie mi ze nie znam sytuacji furory, obejrzalem 2 filmy i widze kto jaki jest ;] teksty typu "daj sd z tej kurwy, jak taifun padl albo LEZYSZ KURWO" sa poprostu smieszne.. wg. mnie dla Imargama tibia to cale zycie.. i pewnie spuscil sie z wrazenia jak ubili Taifa. Powiem krotko, gdybym grał na Furorze to wybrałbym mniejsze zło, czyli Dus~. Odzywaja sie tu tez ludzie ktorzy doswiadczyli pa od Dus~ dziwne by bylo gdyby oni rządzili na serwie i nic z tego nie mieli, bo nie ma ludzi idealnych, wiekszosc z was przy takiej władzy odpier..ala by gorszą maniane, moge sie zalozyc Vision to typowe ogóry.. nie wszyscy ale wiekszosc..
pozdr
Wkońcu normalny człowiek Ja nie wiem Taifun nie od*******a PA moze czlonkowie Dusk są PA z tym sie zgodze ale to co on ma zrobic wyjebac wszytkich 100+ z serva.Zal mi tych noobkow co kibicuja Vision(wyłaczając rl od Visionowcow bo to jest zrozumiale)
Atahun jest offline   Odpowiedz z Cytatem