UP: no może nie do końca by to wypaliło, poniważ modi by niezwykle żadko dawali repute a prawdopodobieństwo, że to błogosławieństwo spłynie na ciebie dwadzieścia razy jest baardzo małe

Ja proponuję coś innego.
1. Przywrócić reputację.
2. Reputację można dawać dopiero jak się ma 50-100 postów +
3. Jeśli ktoś nie ma wystarczającej liczby postów to nie może wystawiać reputacji- nawet tej nieważnej ( mnie troszkę irytowały te siwe kwadraciki

)
4. Wprowadzić możliwość wysłania skargi na jakiś pkt reputacji zachowując oczywiście pełną anonimowość wystawiającego. Powinna być możliwość wysłania skargi na konkretny punkt swojej reputacji jeśli uważałoby się,że została wystawiona niesłusznie. Za niesłuszne można by potraktować:
- Reputację pozostawioną bez komentarza ( albo zrobić tak, że musisz cośwpisać aby dać reputację)
- z komentarzami typu "bo tak"; "masz jej za dużo"; "nie lubię cię to masz!"; "gsdfsdgfw!@#"
- z psełdo komentarzami "za obrażanie narodu polskiego!"
- z fałszywymi komentarzami typu "kłamiesz, behemotów tam nie ma" podczas gdy oceniany post mówił o np. sposobie łowienia ryb.
- z komentarzami od solidarności (

) "obraziłeś tym mojego kolegę!"; "kumplowi zawsze moge dać plusika

)
5. Przydałaby sie możliwość nie tylko zobaczenia w którym temacie została wystawiona reputacja, ale i możliwość zobaczenia za który konkretnie post.
Taka reputacja, moim zdaniem, była by bardziej wiarygodna a jeśli mimmo to jakiś user by otrzymywał dużo ujemnej reputacji.... no cóż, ona istnieje też po to aby wskazać niepożądanych userów.
To chyba wszystko już co mam do powiedzenia odnośnie mojego pomysłu

Co wy na to?