Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MateuszMateja
Hm.opiesze to jeszcze raz po zakupie 100 k za real asę kupiłem sobie przedmioty w depo miałem ok 50 k gram sobie w tibie a tu nagle pisze do mnie
osoba o nicku Fracel powiedział czy nie chcę do gildii ponieważ od nich odeszły 2 osoby powiedział że pomogą mi w questach gram tibie od niedawna więc nieświadom zgłosiłem się.Powiedział że aby zostałem dodany mam zalogować się na tibia com wpisałem sam www nie żebym na link wchodził
klikłem my acount zalogowałem sie kazał odszukać opcji
klikłem i wpisałem dane Lord Matia Shark numer hasło oraz 2m. w tych polach
Personal Information
Real name: (not specified)
Skond miałem wiedzieć ż z orginalnej strony można hacka zrobić antywirus milczy.Po 1 min chcę zalogować się na konto w grze natychmiast
daję opcję zmiany hasła niestety zmienił adres email musiałem czkać na nowy kod a następnie hasło co zajeło 10 min w tym czasie szanowny Fracel okradł depo moje nowe eq oraz bank w sumie 160 k.Nikomu nnie podawałem mojego chasła mam najnowszy system microsoftu vista wersja beta niemożliwe żeby gdzieś się wkradł z programem.A teraz rozmawiam z nim przez tibie i się śmieje że i tak mu nic się nie stanie dzisiaj oszukał kolejną osobe.
|
OMG wpisałes swoje passy w okienku swoje imię i miasto ... Koleś szybko ściągnął te dane i wbił ci na konto. TO nie był żaden wirus tylko wpisałes swoje hasło w miejsce swojego opisu ! Gośc tylko dał search character i miał twoje passy ... POWTARZAM TO NIE BYŁ ŻADEN KEYLOGGER ANI WIRUS, jakbyś umiał po angielsku pare słowek chociaż to byś hacka nie miał :[
Twoja naiwność > antywirus