Zobacz pojedynczy post
stary 28-12-2006, 19:58   #11
kidler
Użytkownik Forum

kidler's Avatar

Data dołączenia: 21 05 2004

Świat: Aurea
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez janek@ Pokaż post
@up
Opowiedz plax!~3234

Od kilku dni mam serie dziwnych snow (oh dziwie sie, ze wogole je mam):
1. Mialem miecz i walczylem z samurajem, ktory wyjal skorke od pomaranczy. Rzucil we mnie ja i umarlem.
Czekalem az sie zrespie .

2. Jadlem czekolade, ktora byla nadziana kartkami . Zachorowalem na wrzody. Moja mama zadzwonila po karetke, ktora w 1 sec pojawila sie, zabrala mie zrobila mi operacje, w ktorej bylem przytomny i kiedy dorktor skalpelem przecial mi pluca nagle wylecialy sztylety zabijac go. Po tym inny doktor mie zabil mie jakas torba XD.

3. Czas byl tak przyspieszony, ze nie moglem sie zorientowac. Normalnie stalem sobie na chodniku i z nienacka szybko ktos wyjal krzyz i walnal mie nim w glowe ...

Omg
Nie zapomne jednego dzikiego snu sprzed kilku lat.. Biegalem po scianach po suficie nastepnie podloga sie zapadla i mie wciagnelo :/.
No dobra ale co do cholery znaczy słowo 'mie'? Jestem ciekaw co na to twój nauczyciel od języka który jak śmiem się domyślić znajduje takie same byki na sprawdzianie. Rozumiem, zgubić jedną literkę, ale pisać takie coś. Zgrozo...

@Sorry za offtopic, ale nie mogłem się powstrzymać. Za takie rzeczy normalnie powinny być warny.