Zobacz pojedynczy post
stary 28-12-2006, 21:24   #1732
Smerfu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Bielsko-Biała

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Sunblade
Świat: Furora
Poziom: 147
Poziom mag.: 74
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xavon Pokaż post
BEKA!!! jak ktos mysli ze oni sa ladniejsi od tych z dusk to ma niezle najebane w bani jak zobaczylem ta zajebista suczke sister of Imargam o kurde ale wypasiona loszka wypuszczaja cie z domu wogole? mam nadzieje ze nie bo potwory trzyma sie zdala od ludzi a Imargamy hmm kazdy z nich pewnie 200kg na 1reke bez problemu katrila zal wogole 0miesni chyba jako jedyny ma klate jak baba HAHAHA owned totalny chlopaki zanim pokazecie takie fotki radze pierw isc pocwiczyc na silownie (oczywiscie ty zwidek nie musisz) bo tobie juz nic nie pomoze HAHAHA wpylaj dalej te swoje Hot Dogi i siedz przed tibia :< bo pewnie to ci zostaje wogole ktos z was wazy wiecej niz 60kg? no moze katrila bo tez kuleczka z niego sie robi BTW!! jak ktos mi napisze zebym dal swoja fotke tutaj to wysmieje wiec bez taki tekstow noi oczywiscie powiniescie sie zapasc pod ziemie bo to jak dusk wyglada to wyglada ale wy wygladacie mizernie :<

beke to mam z osob takich jak Ty, ciekawe czym myslisz bo napewno nie glowa, nie Twoj biznes ze jeden typ z vision nie chodzi na silownie bo nie kazdy chce byc pakerem? jak i ze ktos z Dusk moze byc Cyganem, Zyden czy i Zulusem, bo jak czytam te wasze wypociny to czasami zal przyznac sie do bycia Polakiem.
Wedlug ciebie ktos jest fajny gdy wazy 80,100 czy 200kg?

Beke macie z malenkiej popatrzcie na swoje matki, napewno kazda ma wymiary 90/60/90 wazy 60kg i jest sexbomba.

A swojej fotki zapewne nie pokazesz bo i po co, przez nastepne 5 stron inni mieli by beke ^^
Smerfu jest offline