Zobacz pojedynczy post
stary 28-12-2006, 21:55   #8
Matrio23
Użytkownik Forum

Matrio23's Avatar

Data dołączenia: 28 12 2006

Imię: Elbelor
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
Domyślny

Odemnie taka rada:
Wychodzisz z rooka, kupujesz standard eq jak kolega wyzej powiedzial, a potem idziesz na valkirie(zawsze wypada po spearze, zawsze!) ale nie chodzi mi tu o zabijanie. Napewno ktos nexpowisku bedzie. Otwierasz zwolki i zbierasz speary, ja tak zawsze robilem a potem idziesz skilowac i jednoczesnie troche expic na trolach, potem rotach a na koncu na dwarfach. Ze skilami 50/35-40 i 11 lvl idziesz najlepiej na ghostland jak pacca nie masz (wez ze soba z 200 strzal) i tam troche expisz i zbierasz lootbaga i kase. A do lootbaga nie wlkadaj vikingow i brass helmeto bo one sa najwiecej warte tyko takie gowna jak swordy, brass shieldy i mace bo jak ci ktos ukradnie to wogole tego nie zabierze bo po co mu takie gowno, ale jak bedziesz mial tego naprawde duzo i przeywleczesz gdzies pod miasto i potem posprzedajesz to kasy naprawde duzo. W duzym skrocie:
Ghostland(200-300strzal) > Exp i loot > Lootbag > kasa A potem to juz skilujesz wedlug uznania, ale moim zdaniem ta metoda jest skuteczna. Ja mialem na candii ten sam problem wlasnie palkiem i kumpel mi polecil metode lootbagow. Odbilem sie od dna finansowego i byla gitara
Powodzenia zycze
Matrio23 jest offline   Odpowiedz z Cytatem