nie pisalem tutaj tylko sledzilem ten temat i widze ze niezle sie rozkrecil ; p ja chcialbym zauwazyc kilka bledow np. ktos podal(nie bede wytykal palcami) ze nie mowi sie noobie tylko newbie... a co to jest newbie?! chyba mialobyc newbe -.- sama nazwa wskazuje ktos poczatkujacy, nowy!!! New - nowy, Be - byc! LUDZIE

... podobno nob to tez jest newbe... otoz nie! nob to w slangu angielskim znaczy pala inaczej narzad plciowy u mezczyzny ; ] zabawne okreslenie

... jak widze wasze komentarze to juz nie moge niech ktos zamknie ten temat bo kazdy chce dorzucic swoje trzy grosze(peja 4 life XDD) i wychodzi jakies nie wiadomo co

a post jest dobry... a co do czarow ja lubie jakies dopiski dostawic... typu "" cos chyba nie wyszlo - albo cos w tym stylu i co jestem newbe?? noob?? albo jak ktos napisal noobie, newbie, nob?? ; ] ach koncze strata czasu ; )!! pzdroO dla tych co rozumieja i dla tych co chca skumac : ) dla reszty ,|,,(^.-),,|, : P - dla tych co nie kumaja i sie nie staraja

13:20 Geno Deru [8]: jetses trentwy
HAIL DANCING SHADOWS!!!

Even if I wasnt in that Guild I Love THEM : )
~~HI~~
~~BYE~~