Zobacz pojedynczy post
stary 28-12-2006, 22:25   #24
P0nury
Użytkownik Forum

P0nury's Avatar

Data dołączenia: 19 07 2005

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matrio23 Pokaż post
Ty chyba nie zrozumiales calosci przekazu, a w dodatku klania sie nauka czytania ze zrozumieniem. Napisalem, ze byle lag jak np na ghulach i palek pada. Druid tez moze miec tego kilku sekundowego laga na tym ghulu ale nie padnie. Nic nie mowilem o lagach na dragach wiec nie rob ze mnie idioty bo nie potrafiles dobrze przeczytac.
Oczywiście, nie padnie. Tylko w takim wypadku po cholerę porównywać takie shity? Ostatnio miałem 1-minutowego freeza na dworcach, a mimo wszystko nie padłem. Tylko cholera co z tego? Wziąłeś zwyczajnie nierówne warunki dla obu postaci, żeby wywyższyć druida. Następnym razem oceniaj sprawiedliwie, a nie biorąc diametralnie różne okoliczności.
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie."
P0nury jest offline   Odpowiedz z Cytatem