Do Cat~
HUmmm jeżeli uważasz że reason do zaatakowania Agi był prawidłowy(tzn jak TY to mówisz że była bliżej to swiadczy o Twojej głupocie). Przyznał byś że nie uderzyłeś dredixa bo bałeś sie o swoją pozycje w gildi. Mnie ta pozycja nie obchodzi i mam głeboko to czy mnie wyjebią czy nie, ale jak ją tkniesz to nie będe już taki miły. Mówiłeś mi na tibi że nikt nie będzie Cie nazywac zerem , taki honorowy jestes? A może przypomnisz sobie Jak ku*** zawsze byłem za Toba i Ci pomagałem na tyum głupim edron mogłem Cie zostawic w pizdu i pobiec do Depo . Skoro Ty nie umiesz przygasic swojego honoru do osoby którą najbardziej cenie na tibii to nie wiem po co ja to wszystko dla Ciebie robiłem. Zawsze mówiłeś że nie lubisz PA PK i tak dalej ble ble ble , to dlaczego pozwazasz na PK twojego kumpla z rl jak Ty to prymitywnie nazwałeś (Friend of ddrinking) hahaha. I jeszcze te Twoje teksty "Ciesz sie że nie dostałaś z exori "smieszne bardzo smieszne. Bardzo dobrze wiesz że Aga jest moją dobrą znajomą to nie mogłeś przystopowac? Ja Ci nie bije kumpli i to nie chodzi o pierdolony jeden czy 2 hity tylko sam tego fakt i nie dziwie sie jej że zareagowała tak jak zareagowała. Radze Ci odpuscic tego smiesznego hunta bo napewno Ci na to nie pozwole. koniec
|