Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matrio23
Wlasnie dobrze, ze wzialem taka blachostke jak ghul bo to mowi o tym, ze palek moze na byle czym pasc w chwili laga. W chwili laga np na dragach czy gdzie indziej to moze pasc kazdy, ale mi chodzi o to, ze raczej sorc czy drut czy knight nie bada na ghulu przy kilku sekundowym lagu w przeciwienstwie do palla. I wcale nie wywyzszam druta. Moglem porownac druta i pala z lagiem z dragonem. Raczej obaj padna chociaz druid moze miec magic shielda w sumie pall tez wiec przyjmijmy ze obaj padaja. A teraz wezmy ghule. Druid nie padnie przy lagu ale palek tak no chyba ze jakis palek z 25-30 lvl chodzi na Ghule z MSem LOL
|
A co, jeżeli nie huncę na ghoulach? "W chwili laga np na dragach czy gdzie indziej to moze pasc kazdy" - niestety, za pierwszym razem napisałeś to tak, jakby tylko paladynom groziła śmierć od laga.
Btw., wierz mi. Jak chwycisz freeze'a i podejdą 2-3 ghoule, to niewiele Ci pomoże tarcza i full def. Praktycznie każda profesja ma wtedy małe szanse. Przykład? Dostałem 2-minutowego kicka wchodząc do dziury z 4 centipede'ami. Niby gówienka, które dają tylko 30 czy tam 35 expa. Po tych 2 minutach udało mi się zalogować. Centipede zjechały mojego 49 EK w full secie, na full defie, do 130 hp (z ponad 800). Wniosek? Gucio zdziałasz, gdy potwory przełamią twój shielding. AFAIR jeszcze ghoule biją z life draina, który ignoruje armor etc.