Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xagar
Oo moj kolega august staje sie agresywny... prosze cie nie obrazaj mnie bo sie zamkne w sobie. Czy ty tego nie rozumiesz ze jestes debilem i nic tego nie zmieni? sluchaj ukradnij komus 50zl (jestes w tym dobry) i kup sobie lopate i paczke tabletek nasennych... wykop sobie dol lyknij tableki jebnij sie do dziury i niech ktos cie zakopie, napewno nie bedzie problemow zeby kogos chetnego znalezc...
@ cie itp specjalnie z malej.
|
@edit
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Roira 2
Koleś, denerwujesz Mnie...
1.Jak chcesz coś komentować, to komentuj ssy...
2. Daj temu człowiekowi wreszcie spokój, sam nie jesteś geniuszem ortograficznym, więc innych nie oceniaj...
3. Chciałbym zobaczyć twoje ss'y (jak gdzieś są, to zapodaj linka) to zobaczymy czy są ciekawsze...
4. Co to jest za cholerne lizusostwo na tym forum?? jak nadziany 70 lvl+ zapoda ssy jak nabił mlvl to jest "wow omg gratz" a jak ktoś zaczyna temat, to wszyscy muszą go natychmiast zbesztać... Denerwujące
Ss'y niezłe, aczkolwiek mógłbyś dawać je w większych partiach 
|
1: teoretycznie moze komentowac co mu sie podoba... ze ss'y sa kiepskie (moim zdaniem, no chyba ze Ciebie lootniety ice rapier podnieca) to komentuje co innego
2: Szczerze? Ten temat ma na celu smianie sie z augusta

, a jego ortografia
jest na 100% niz augusta (muj itp to wyrazy z przedszkola)
3: zeby komentowac nie trzeba umiec czegos lepiej... krytycy filmowi napewno nie umieja krecic krecic filmow tak jak osoby do tego przeznaczone... mimo tego czesto ich jezdza

4: nie lizustwo... mi sie bardziej podoba ten nabity m level (choc i tak nudne) niz vampire dust wylotowany z vampa...
Ale sie rozpisalem
@edit 2
To nie ze mnie ale z ciebie sie smieje cala Astera... miejsca w piaskownicy nie chce ci zabierac bo jestes tam stalym bywalcem. Tak se mysle ze zoo by mialo z ciebie niezly pozytek, ale malpy by mialy niezla konkurencje... a komentowac bede kiedy mi sie bedzie chcialo gdzie i jak, nie zabronisz mi.