Zobacz pojedynczy post
stary 29-12-2006, 00:07   #240
Pan Goner
Zbanowany

Pan Goner's Avatar

Data dołączenia: 23 07 2006
Lokacja: Szczecin

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lakamen
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 20
Skille: 65~/65~
Poziom mag.: 4
Pan Goner ma numer GG 5157895
Domyślny ehh..

ja tam nei wiem jakim on jest graczem...wg mnie on ma na prawde jakis problem (nie obrazaj sie tylko) a wy go jeszcze chcecie dolowac...przeczytalem wszystkie strony tego tematu i na poczatku nei smialem sie lecz i nie plakalem,po kilku stronach stalo sie to torche zabawne...po nastepnych znowu nic nei czulem lecz na tych ostatnich juz mi sie go na prade zrobilo zal :/ tak wogole to ja tez mam neostrade i nie rozumiem czemu mowicie texty typu "stop dzieciom neostrady!" o co wam chodzi ? pewnei sami macie neo a siedzicie cicho :/ zejdzcie juz z niego,on ma swoj swiat niech gra jak chce,a to ze kupil postac(jezeli kupil) to jego sprawa Boze...czepiacie sie o takei gowna ze (WOW) zajebal wam 10k oO nie no ja bym mial dola do konca zycia...10k o losie! "NIEch to piorÓny siarciste Łogniste"!

topic:
wiekszosc ss'ow nudne lecz te z demonami sa nawet spoko tylko moglbys powiedziec czy tylko ich leczyles czy moze tez waliles z sd,explo ? iel run poszlo?jaki loot?zycze Ci powodzenia i miej ich w dupie jak miales ich przez wiekszosc czasu

(Rozpisalem sie? )

edit:
Sory Za Liter"u""f"ki

Ostatnio edytowany przez Pan Goner - 29-12-2006 o 00:10.
Pan Goner jest offline