Witam. Dawno nie wrzucałem screenów ponieważ jakoś nie chodzę na hunty. Postanowiłem jednak zebrać pare ciekawych fotek i zrobić zlepke. Zamieszczam 18 skrinków z różnych miejsc i wydarzeń, no więc lecimy:
Na początek zdradzam swoją tajemnicę

. Oto mój ekwipunek, dom i skile.
Teraz troche blokowania, 2x Hero na blache
I tak expiąc na Hero powoli zdobywa sie exp, na przykład takie 4 milionki
Jednak żeby zdobyć tyle expa trzeba czasami solować różne stforki ^^. Na zdjęciu Braveheart VS Hero, no i wydaje sie cała prawda...walcząc trzeba wkładać w to serce a nie być tylko mocnym w gębie
Czasami pomagają też czary więc warto mieć qmpla warlocka który nauczy was kilku zaklęć.
Walcząc, walcząc, walcząc i walcząc wzrasta hart ducha, odwaga, pewność siebie i przedewszystkim skile w mieczu

. Na obrazku advance na 84 sworda.
Po ciężkiem pracy w kopalniach idzie sie zarwać jakieś panienki, niestety nie zawsze są chętne i trzeba im troche pomóc. Gwałt w tibi, tylko nie pokazujcie GM bo mnie do hellgate wtrącą
Jak już mówiłem przyjaźń z warlockami ratuje życie jeśli wpierw oni cię nie zabiją. Dzielny i niezwycieżony GASIOR VS 5 veri evil pekay
Czasami gdy nie chce mi się expić wybieram sie na wyprawe na której ginie wielu wojowników, jednak co mi się tam może stać, przecież jestem taki przystojny
I tak szanowny master warlock Fmaczo wywala cały room a ja czekam, aż skończy
Ale w końcu trzeba pokazać że coś potrafię, więc czas poblokować
Zła kapłanka (no cosh, nie wiedziałem że jest dziewicą

) wysłała przeciwko naszemu teamowi wiele okropnych potworów...
...które szybko padły

. Zdjęcie z lootem: Blue Robe + Skullstaff + Medusa Shield + Gemy.
O pełni księżyca uroczy Gasiorek zamienia sie w złego i bezwzględnego PK. Więc, gdy zobaczysz że jest pełnia a ja jestem ubrany na czarno-biało lepiej nie mów do mnie hi
Później qmple muszą się nieźle napracować żeby przywrócić mnie do normalnego stanu...
Żeby udowodnić wam jaki jestem dzielny postanowiłem bloknąć 50 DL' ków, ale zaatakował mnie LAAAAAAAAAAAG, a jak wiecie on jest silniejszy od 10 demonów na raz

...
Jednak nawet na rooku pokazuje n00bom jaki jestem dzielny - najlepsi bohaterzy to martwi bohaterzy, wtedy się ich waloryzuje
Na koniec pokaże wam że mimo iż wojuje mieczem to i na czarach trochę się znam

. Dziś odrobiłem sorcem 40 mlvl po 3 śmierci :/.
Zapraszam do oglądania, czytania i przede wszystkim komentowania