Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kajzerek
Ufok ty sie nie wtracaj  bo Ciebie to nie dotyczy ..a ty w gildi juz namieszalas i tak zajebiscie.. nie bylo Cie przy tym jak nasz kolega "Turtor" wypowiadal sie.. jego wypowiedzi byly zajebiscie smieszne .. w 1 dzien probowal zmienic zasady panujace u nas w gildi  wiec wziołem sie za bluzganie jego  i tekst .. "Mam wiekszy lvl i jestem Turtorem " czyz on nie jestes smieszny ?:> to swiadczy o tym ze jest dzieciakiem i bede to podtrzymywal.. nie wiek swiadczy o czlowieku.. ale jego zachowanie i to by było na tyle bo nie bede pisał juz wiecej zbednych postow na temat "Turtora" zdenerwoalo mnie to i odszedlem proste
@ Editt
Ufok.. a na Twoj temat i lizania dupy pewnym osoba  juz nie bede sie wypowiadal.. bo i tak kazdy moje zdanie zna ..przez Ciebie rozpadala sie jedna gildia ..wtedy tryzmalem strone Pankyego bo on mial racje.. a ty jej nie miales ^.- i btw na Valori byles inny a teraz Ci chyba hormony do lba uderzyly .. i to tyle dziekuje bardzo  na inne zaczepne posty nie bede odpowiadal.. bo w ten sposob nasz temat bedzie mial 1000 stron
|
Po co się kłócić ? pierdolenie o Szopenie widze .. ten ma tutora i jest dzieciakiem a ten jest be bo myśli że mu wszystko wolno ... bez sensu .. dajcie lepiej jakieś ss'y bo zamkną wam temat a tego chyba nie chcemy ? a tak btw. nie lepiej było jego wyjebać na zbity pysk a nie samemu odchodzić ?