Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kajzerek
Ufok ty sie nie wtracaj  bo Ciebie to nie dotyczy ..a ty w gildi juz namieszalas i tak zajebiscie.. nie bylo Cie przy tym jak nasz kolega "Turtor" wypowiadal sie.. jego wypowiedzi byly zajebiscie smieszne .. w 1 dzien probowal zmienic zasady panujace u nas w gildi  wiec wziołem sie za bluzganie jego  i tekst .. "Mam wiekszy lvl i jestem Turtorem " czyz on nie jestes smieszny ?:> to swiadczy o tym ze jest dzieciakiem i bede to podtrzymywal.. nie wiek swiadczy o czlowieku.. ale jego zachowanie i to by było na tyle bo nie bede pisał juz wiecej zbednych postow na temat "Turtora" zdenerwoalo mnie to i odszedlem proste
@ Editt
Ufok.. a na Twoj temat i lizania dupy pewnym osoba  juz nie bede sie wypowiadal.. bo i tak kazdy moje zdanie zna ..przez Ciebie rozpadala sie jedna gildia ..wtedy tryzmalem strone Pankyego bo on mial racje.. a ty jej nie miales ^.- i btw na Valori byles inny a teraz Ci chyba hormony do lba uderzyly .. i to tyle dziekuje bardzo  na inne zaczepne posty nie bede odpowiadal.. bo w ten sposob nasz temat bedzie mial 1000 stron
|
nie wiesz o co wtedy poszlo z pankym to sie nie udzielaj, bo wszystko juz zostalo wyjasnione i nie widze powodu zeby do tego wracac, masz racje ze to czy ktos jest dzieciakiem nie zalezy od wieku ale od zachowania, tylko po co byl ten tekst "13 latek zostal tutorem"? a o czym wy tam gadaliscie to mnie malo obchodzi, i moze dlatego na gc nie zagladam juz od ponad tygodnia bo nie chce mi sie czytac waszych klotni i idiotycznych tekstow
i do ch*ja nie lize nikomu dupy, bo nie mam ku temu podstaw, nie lamie zasad wiec ten tutor nic mi nie moze zrobic, a to ty byles kiedys inny, ale juz od jakiegos czasu zaczales glupiec i jak zobaczylem ze znowu masz pretensje do tego tutora, to napisalem ze tylko krytykujesz, i to bylo takie obrazliwe, zeby od razu leciec na forum sie poskarzyc jak to u nas w gildii jest zle?
wiecej tu nie bede pisal na ten temat, ew na priv