Cytuj:
Oryginalnie napisane przez motylanoga
To przykład nooa, który z kolegą 15lvl chciał zabic(?) xD 30knighta.
Tleniona = Kitiara Fox Riders
Jak widac noob po nicku  Naoglądała sie za dużo japońskich kreskówek xD.Za dawnych dobrych czaśów ten naiwny noobek stracił z dmku Vampire Shield i Blue Robe, które sprzedałem jej koledze, pro czy coś w tym stylu. Pozdro także dla Immortal Drozdzik co pada regularnie.
Nie zapomne tez o Mioduchu co zabija kolegów rl swoimi noobami dla kasy i sie jeszcze dziwi, że moie "my friend is mioduch" "wejde na mioduhc iz zajebie ci main chara".
Kitiara (która zmienia swoje zdjęcia na photobucket.com na jakieś inne leszcze), Mioudch i reszta noobów skoro macie moje zdjęcie rl to zamieśćcie je TUTAJ. ;] JEDNEGO Z NICH AUTOBUS POTRĄCIŁ NA ROWERZE I OD TAMTEJ PORY WSZYSCY SA DO SIEBIE PODOBNI
http://s53.photobucket.com/albums/g4...ulitaBlond.jpg - hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahhahaahahhahahahaahhaahhahahaahhahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahhahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahah ahhahahahahahahah ;P
"Kitiara fox riders" zal.br (o ile pmietam w wakacje mialas inne foto  )
co do zdjęcia Mioducha to nie dam bo byłoby to zbyt chamskie ze względu, iż na tym zdjęciu jest jego brat -respekt Grzesiu 
|
> JEstes niedopierdolonym noobem to z cibie powinnie si ludzie smiac gdzie na azurze z fire devilami pekuj 15 lvl -,-.
Mnie dzisiaj tez chcailes ubic pamietasz -Marc Caisso?
w drodze na fibule zrobiles fire devila, ja zszedlem nizej ten zrobil drogiego fire devila a ja jescze nizej... i nooob zabic 15 knighta nie umial hah...
Typowy koles ktory 30 knightem chodzi expiv na fibule a jak tam jest zaduzo ludzi to na mc idzie drogim charem rozdupczyc towarzystwo...
Wez sie KURWA JESCZE RAZ POKAZ WAN~ TO CIE ROZPIERDOLE W 3 DUPY GLOWA O SCIANE ... Ino zrob skulla... ;]
Masz nasrane we łbie widac uraz psychiczny gdzie jak byles maly rodzice za malo czasu z toba spedzali albo kochali bardziej twojego brata.
A ty sie MASTURBOWALES w Koncie łazienki...
Typowy objaw czlowieka ktroy mysli ze wie szystko a naprawde to nic nie wiem i mama go nie kocha a ojciec tylko wnocy
>UMYJ MAME a jak ZDAZYSZ TO I TATE !!!!!!!
Bez powazania Waciany Joe