Zobacz pojedynczy post
stary 29-12-2006, 16:09   #3733
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nalesnik102 Pokaż post
Obawiam sie ze nie masz racji A co do tego czy bral udzial w akcji czy nie widac na jego photobucketcie.... Screeny robione sa z innych charow np douthislayera ktorego bardzo cenie.Wiec niepier*** mi ze on cos zrobil
lol a na screenach go widac, to kto robil ssy o niczym nie swiadczy, za to ze sporo robilem ja na wojnie(ssow) to co od dzis mow do mnie "panie"?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ajron 88 Pokaż post
To nie lamerstwo , to jest taka komedia że zrywac boki , gnojek obrażający sie bo ktoś coś napisał na forum na temat tego co działo sie w grze (pól biedy jak ktoś po rodzinie ci pojedzie na forum).
taa powiedz to samo na tibia.com do 99% "hwl" tylko uwazaj bo dostaniesz hunta

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nalesnik102 Pokaż post
wielkie wydarzenie w thais wielkie!!!

--------------------------------------------------------------------------------

ludzie muwie do wszystkich i do administratorów jakis koles powiedzial zebym wstapil do gildy zajerestrowalem sie na linku ktury mi dal pisalo ze mam podac swuj numer i haslo podalem pochwili zmienich haslo dal chaslo ale konto zostalo obrabione ukradli mi plate armor plate legs darven shield oraz ruzdzke druga dla druida oraz dark hekmet jestem druidem pisze do was i do administratorów prosze o rozwiazanie problemu i zwrucenie mi rzeczy jestem wsciekly zrubcie cos z tym prosze o zwrot rzeczy administratorzy
pozdro;/ nick muj to juan akus

Sa ludzie klamki i parapety xD
a ty sie do ludzi nie zaliczz, trzeba byc niezlym oslem zeby wpasc na cos takiego.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Demi134 Pokaż post
Mialem 122 ;p noobie widocznie nie grales od poczotku a ps: Sun'chez byl moim dobrym kumplem shackowali go i zjebali mu lvl czy jak to bylo bo wtedy juz nie gralem
w zyciu balrog nie mial takiego lev!
+
da sie grac fair i cos osiagnac, zaczynalem na glaanie jak ten serwer mial z 4 miesiace juz, najwyzsze levele siegaly 80, gralem sam, z wieloma przerwami na bycie retired itp, nigdy nie bylem pg, no i co? swojego czasu przed wakacjami bylem 12 na liscie levela i 2 w discie, teraz troche pospadalem ale bylo troche deadow no i od dawna juz nie gram, a ciagle jestem dosc wysoko, wiec nei mow ze sie nie da, da sie tylko trzeba chciec, i wcale nie tzreba siezdiec po 18h przed kompem, po prostu trzeba byc wytrwalym i cierpliwym.