Zobacz pojedynczy post
stary 29-12-2006, 19:15   #1
Ent3x
Użytkownik Forum

Ent3x's Avatar

Data dołączenia: 12 06 2006
Lokacja: Zapizdzielejewo

Imię: ####'####
Profesja: Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 57
Skille: 8*/4*
Poziom mag.: 16
Domyślny Plains of Havoc po Update

Dziś chcialbym opowiedziec o poh<Plains of Havoc>.Jest to mojim zdaniem najlepsze miejsce do expienia dla palladyna 30+ choc inne profesje tez sobie cos tu znajdą ;]!!A oto mapka<pozyczona z tibi.pl>

1-Tu znajdują sie wszystkie typy minotaurów.Mozna tedy przejsc z niewidką<utana vid> lub z ringiem ale ja bardziej wole omijac ten teren.
2-skałka z Gs'em
3-Jest to miejsce gdzie respią sie 2 gs'y i Ds .Na malym lvl niema sensu tam chodzic.;p
4-Skałka z dwoma scorpionami.
5-Jest to bardzo ciekawe miejsce.Po przejsciu przy skale spotkamy tu 2 Wiverny i Tarantule.Wyvern
6-Jest to bardzo niebezpieczne miejsce gdzie spotkamy 2 Gs
7-Temple mozna sie tam chowac gdy coś nas zaskoczy ,druga 7 to bardzo niebespieczne miejsce z respem gsów i Old Widowa prosze uwazac.;]
8-miejsce gdzie znajduje sie dziura z dragonem.jest ona bardzo sprytnie ukryta radze uwazac.
9-Miejsce respu 1 Gs'a
10-Wyspa Druidów gdzie sie czasem respi Ferfang boss Monków
11-Miejsce gdzie respią sie tarantule po Update.
Czerwoną linią odkreslilem miejsce gdzie z powodzeniem mogą expic nisko lvlowi druidzi sorcowie i palladyni.Znajdują sie tam Cyklopy,minotaur archer.lecz trzeba uwazac na Dragona.

Żółtą linią zaznaczylem miejsce gdzie najczęsciej sa zlurowane<przyprowadzone> gs'y.

Jasno niebieską linią zaznaczyłem bezpieczną droge na poh dla małych lvli.

Różowe kropki to miejsca gdzie sie respią gs'y a czerwony kwadrat to miejsce gdzie respi sie nieregularnie The Old Widow Boss Gsów

Czerwone Kropki to miejsca Respu Dragonów.

Mam nadzieje ze tym poradnikiem pomogłem komus.Pozdro ;]
Best solo-Gs
best team-DL

PoH Poradnik
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=108645

Ostatnio edytowany przez Ent3x - 29-12-2006 o 19:17.
Ent3x jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.