Zobacz pojedynczy post
stary 02-09-2004, 19:44   #256
plummer
Guest

Domyślny

A ja Zrobilem dzisaj nowa postac i mam stuff:c-helm,k-armor,p-legs,k-axe i dwarven shield i jestem pallkeim na 8 lvlu pewnie duzo osob sie zapyta skad mam takie rzeczy, odpowiadam z mojej drugiej postaci o ktorej zaraz powiem ajest nia knight lvl 25 mlvl4 skills:61/56 ale niestety zostala ona zhackowana ale naszczescie pieniadze za ktore kupilem rzeczy na nowa postac trzymal kumpel fajna historyjka co nie ale chodzi o to ze wlasnei moim knightem bez problemowo chodzilem sobie na solidy i bilem 3 solidy +3 roty + 2 dwarfy naraz z neiwielka ucieczka i schodizlo mi jakeis 50-100 hp sporo expa i fajny lootcik wiec sie oplacalo przed glownym update na 17 lvl i ze skilalmi 47/45 chodizlem na bh i schodzilo mi jaies 30/50 hp a po updatcie ze skillami 60/55 okolo 150 hp!!!!! ale niewiem jak teraz po poprawkach cipow bo juz nie gram ta postacia bo zostalo zhackowana wiec knighty mozecie chodzi na solidy bezproblemowo do tej kopalni na ktora jest najnizej na mapie zaje........ respawn najlepszy ze wszystkich kopalni nie ma lepszego1k exp mnije wiecej 5-8 minut poprostu zaj...... jak dla knighta mniej wiecej 20-30 lvl ze skillami 55/50 - 65/60 lub wiecej polecam papa
  Odpowiedz z Cytatem