Zobacz pojedynczy post
stary 29-12-2006, 20:22   #3736
Dzumior
Guest

Domyślny

All sie zaczelo tak praktycznie od Jeijhev
Febbul nie sharuje konta kto to pisze musi byc lama bo z febbul zaczalem grac na Antice a potem na Galanie

Balrog gdzie kasa w chuj kasy i 20+bp uh hacked i wtedy odszedles a mnie sie odechcialo grac jak mi chate na fibuli ojebali i twoja w thais z moimi runami :S
Wy tak gadacie o Sharingach mnie mozecie wliczyc tez Rumcio mial dzumiora robil uhy Barlog mial dzumiora bo bylem w cafe a pasy musialem zmienic wiec maciek mi zmienil po powrocie do domu zmienilem sobie sam a balroga 15 minut pozniej hakneli
Ja sie bawilem Bon Devil,Grzbieciq etc a wy tak pieprzycie o tych sahringach ktos komus ufa i tyle przyjazn sie buduje latami ale w 1 sekunde mozna ja zniszycz
Bon Devil=Ja=Balrog the death mial bona bo trenili razem na fibuli i jacek mial balroga kto siedzial na pc ten trenil tak samo ja z grzbieciq
Konda=Oen
Lovize=Kiggan i ktos jeszcze ostanio ma bo widzialem po Hotkeyu utani gran hur "" cos tam napisane i ktos to ma jescze
jak zazdrosicicie to sami sharujcie a piszecie tylko wymowka bedzie porsta gram w cafe albo u kumpla i tyle tak Taifun mowi i zyje