Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ceapoznan
Nie wiem dlaczego sie tak uczepiliscie tego wspolnego grania. To jest sposob na zmieniejszenie ilosci godzin przed kompem jak dla mnie to nic zlego. Jednak jesli chodzi o kupowanie postaci to jedyne co moge zarzucic to kompletna strata siana i tyle.
|
Byłeś człowieku w szkle podstawowej ? nauczyli cie tam czytac? tak ? to kurwa ma przeczytaj zasady tibi , i tam pisze wyrażnie że jeśli więcej niż jedna osoba ma dostęp do konta (zna passy) to jest to account sharing i jest to nielegalne (wbrew zasadą tibii) ihuj kogolwiek obchodzi czy ty to uważasz za sposób na zmniejszenie czegokolwiek ,to jest łamanie reguł które uderza w każdego pożądnego gracza więc nie pierdol farmazonów.
Rumcio sharowal , i to jest fakt do którego sam sie przynzal na tym forum , jest 0 i koniec tematu.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon
taa powiedz to samo na tibia.com do 99% "hwl" tylko uwazaj bo dostaniesz hunta 
|
Pisałem to wiele razy nie tylko na forum Galany, ale tak sie składa że tylko na Galanie ludzie (czytaj , no life'y) miały z tym problem.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Demi134
Ja miałem 122 ek ale hack ;/ i huj mnie zjebal do 71 lvl i wszystko zajebal sprzedalem chara i tego ziomka znuw chakneli musialem mu oddac kase i tak postac forever retiret  Balrog the death jak by co ;p
|
Nie pierdziel głópot pajacu bo Balrog~ nigdy nie przebiłsie ponad lv 90. Gram na Galanie w zasadzie od początku (powiedzmy 1-2 tyg po starcie servera bo najpierw była Aurea) i moge powiedziec z ręką na sercu że nie wyszedłes ponad lv 90 ( z tego co pamiętam miałeś lv 71-81).
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dzumior
jak zazdrosicicie to sami sharujcie a piszecie tylko wymowka bedzie porsta gram w cafe albo u kumpla i tyle tak Taifun mowi i zyje
|
Zazdościmy ? rofl , ja gram w Tibie od początku sam , to jest dla mnie rozrywka i nie potrafie zrozumiec lamusa który potrzebuje pomocy (łamania zasad) żeby "wyprzedzic kogos w zabawie" , w chowanego jak grałes za gnojka to też oszukiwałes bo "Jacek z naprzeciwka" znał lepesze kryjówki ? XD
Gram dobre 4-5 lat, te 35-40 milionów expa i wszystkie skille na knigcie wbilem sam , tak wiem jestem jednym z niewielu którzy dotrzymują danego słowa (trzymają sie zasad na które sie zgodzili ) , jestem jednym z niewielu którym Tibia nie zjadła mózgu i nie oszukują dla cyferek.. i kurwa mac jestem , I będę z tego dumny.