Zobacz pojedynczy post
stary 29-12-2006, 22:37   #3906
Mojlir
Użytkownik forum

Data dołączenia: 26 08 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Binki Bill
Profesja: Druid
Świat: Candia
Poziom: 15
Poziom mag.: 10
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mojlir Pokaż post
Mam problem bo nie wiem gdzie expic,
Mam druida level 15
Skille: club 17 tarcza 19
Bron:Moonlight rod
Amulety i ringi latinum amulet,bronze amulet, i ten co ma 250 ladunków i chroni od wszystkiego(6 sztuk),dwarfen ring
Magic level:10(nie uzywalem czaru swiatla i to dlatego)
Eq: plate armor, plate legs, dark helmet, scarf, leather bots, dark shield
Kasa: 5k + plate armor na sell + badziewia typu sniezki, lalki to gdzies 1 k + chatchety, plate shieldy,viking helmety 700 gp

Wczesniej expilem w ancient temple na orkach i rotach, amazonkach i Valkiriach (te miedzy venore a pojedynczym respem dragona pod kazoo,wejsscie z dwoch stron i carlin i venore) ,i wczoraj sprobowalem na dwarfach ,ale strasznie wolno się tam respia i duzo skilujacych ludzi

Od kiedy będę mogl chodzic na soldiery?Czy będzie mi się oplacac chodzic na dwarfy Guardy? Gdzie mam expic? Jaki powinienem mieć Magic level? Czy robic ihy?Czy outlaw camp będzie dla mnie dobrym miejscem na 18 levelu(mój kolega tam expi,ma 18 level i mowi ze daje rade ale on jest taki dziwny bo mino magow się nie boji a ucieka przed rotem)
Ja mam bic na full defensive? Jakie eq mam kupic? Czy probowac skillowac tarcze(wiem ze teoretyczxnie niema potrzeby ale ja nie chce uciekac przed potworem tylko blokowac)? Jak jest z tymi gs’ami kolo dc?
Przepraszam musialem sie przypomniec bo zdarzylo sie ze bylem postatni na przedostatniej stronie i nikt by nie odpowiedziedzail,jeszcze raz przepraszam i prosze o odpowiedz,
Mojlir jest offline   Odpowiedz z Cytatem