Wy tak walicie te posty na forum sharing bla bla bla taka prawda byl jest i bedzie chyba ze cipsoft ustali ze mozna sie logowac z 1 ip to neostrada odapada tez byly takie pomysly
Wczesniej bylo ze
Tharrin kupiony byl Rotfl
Dravenor tez jakas bajka krazyla
Dzumiora ze selniety ja wiem jak bylo czy byl czy nie byl i mowie ze Dzumior Nie byl Sprzedawany ani kupowany <SHARING> Z osobami z rl znaczy dokladnie z 1 osoba Tomkiem ktory poszedl razem z Haldir The SIlver Na WOW ja nie poszedlem gram/gralem dalej i wroce
A piszac na forum nic nie zmienisz tutaj cos powiesz o catrishia to zaraz hunted w tibi za forum to mnie rozwala i jest smieszne ale na kazdego cwaniaka jest cwaniak Catrishia tez jak mi wiadomo ktorys owner i tak bedziecie gadac
Aylithia-2 macikow czy juz postac zostala sprzedana tego nie wiem bo nie gram
Bon Devil on ma moje passy ja mam jego i otwarcie mowie Bon Devil mozna kupic za 800-900zl mpa-mms-bs-rh=k legi-bohy-aol+ iles tam uhow i kasy
Ktos komus ufa graja w 2-3-4 itd dojda szybciej do np bariery lvlowej 150+ i tyle masz wiekszy lvl w top jestes czujesz wladze tak jak czul ja Konda
Jeijhev sharowaniem doszedl tak daleko i co sie stalo ? Hacked przez kogo to nie pamietam napisac na forum to dobra rzecz ale w tibi nic nie zmienisz postami tutaj najwyzej jak focha strzeli Catrishia to masz hunta
Ostatnio edytowany przez Dzumior - 30-12-2006 o 10:22.
|