Gier MMORPG, a właściwie ludzi, którzy chcieliby je robić była masa. Rzecz w tym, że jak na razie, od 4 lat istnienia tej strony nikt nie dokończył projektu. Ciągle do roboty są zaprzęgani nowi ludzie, którzy i tak potem się obijają, bo nikomu nie chce się tworzyć sporej gry od zera, w dodatku za darmo. Jeśli chcecie robić gry, to fajnie by było, gdybyście zrobili jakąś serię fajnych platformówek jak Flimbo's czy Rick Dangerous. Takie gierki miałyby o wiele większe szansę na powstanie i na większą liczbę graczy. To tak jakbym nagle postanowił zbierać kasę z kolegą na materiały do budowy rakiety i chcielibyśmy w niej umieścić satelitę, która posłużyłaby jako przekaźnik danych do największej sieci telefonicznej, któą oczywiście sami byśmy zrobili.
Nie życzę powodzenia, bo zrobisz sobie nadzieję i wtedy będziesz załamany, gdy w końcu okaże się, że gra nie wyszła. Poniżej zamieszczam listę gier, które chcieli zrobić użytkownicy i im nie wyszło.
-Delanty Online,
-RP Online (jeszcze niby ją robią),
-Kruk Online,
-Hogwart Online, (zapewne)
-TeBes,
-Kraina Mroku,
-OTS do RP Online,
-Kubaghazi,
Każdą z tych gier robiła rzesza młodych ludzi przez kilka miesięcy, po czym okazało się, że niz z tego nie wyszło. Rozpisałem się tak, nie z powodu tego, zeby Was zniechęcić, tylko dlatego, że chcę Wam udowodnić, że to nie ma większego sensu. Mi pisanie postu zajmie kilka minut a Wam robienie podstaw do gry zajmie kilka miesięcy, które potem okażą się stracone.
|