Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nekromanta
A ja slyszalem, ze powiesili go za 182 (184?) zabojstwa szyitow. Widac - telewizja mnie znowu oklamala  Wracajac do procesu - uwazam, ze byl skrajnie nieobiektywny (pff, trudno, zeby amerykanski sad uniewinnil Saddama), apelacja byla w ogole odwalona (jak powiedzial obronca Husajna - jak to mozliwe, ze sedzia przeczytal kilka tysiecy stron tekstu w 10 dni, zapoznal sie z wazniejszymi faktami, przemyslal to i wydal wyrok?). A teraz Saddam dla irackich fanatykow bedzie meczennikiem. W sumie malo mnie interesuje to, co tam sie dzieje - Amerykanie wdepneli w niezle gowno, szkoda tylko, ze mamy tak nieudolnego prezydenta, ktory slepo oddaje naszych zolnierzy Ameryce, chociaz z tej wojny nie mamy zadnych korzysci.
Ps. Zainstaluj Firefoxa 2.0 
|
Delikatnie Cie poprawie. Skazal go Wysoki Trybunal Iracki za mord 148 szyitow. Jednak nie ulega watpliwosci ze byl on odpowiedzialny za znacznie wiecej.
Zgodze sie z toba ze Amerykanie wdepneli w niezla kupe, lecz pamietaj ze Polska znalazla sie pod okupacja poniewaz Anglicy mieli udolnego przywodce ktory nie oddawal slepo swoich zolnierzy Polsce, na wojne z ktorej nic by nie mieli(podobnie jak reszta europy). Przypominam tu o tym poniewarz nie mozna lekcewarzyc zagrozenia ze strony szalencow.(Stalin, Hitler, niektorzy pewnie wymienia Busha)
Co do mozilli to nie chce mi sie;p, niedlugo i tak wracam do wroclawia.