Zobacz pojedynczy post
stary 30-12-2006, 13:25   #7
alahakbar
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 11 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nekromanta Pokaż post
A ja slyszalem, ze powiesili go za 182 (184?) zabojstwa szyitow. Widac - telewizja mnie znowu oklamala Wracajac do procesu - uwazam, ze byl skrajnie nieobiektywny (pff, trudno, zeby amerykanski sad uniewinnil Saddama), apelacja byla w ogole odwalona (jak powiedzial obronca Husajna - jak to mozliwe, ze sedzia przeczytal kilka tysiecy stron tekstu w 10 dni, zapoznal sie z wazniejszymi faktami, przemyslal to i wydal wyrok?). A teraz Saddam dla irackich fanatykow bedzie meczennikiem. W sumie malo mnie interesuje to, co tam sie dzieje - Amerykanie wdepneli w niezle gowno, szkoda tylko, ze mamy tak nieudolnego prezydenta, ktory slepo oddaje naszych zolnierzy Ameryce, chociaz z tej wojny nie mamy zadnych korzysci.

Ps. Zainstaluj Firefoxa 2.0
Delikatnie Cie poprawie. Skazal go Wysoki Trybunal Iracki za mord 148 szyitow. Jednak nie ulega watpliwosci ze byl on odpowiedzialny za znacznie wiecej.
Zgodze sie z toba ze Amerykanie wdepneli w niezla kupe, lecz pamietaj ze Polska znalazla sie pod okupacja poniewaz Anglicy mieli udolnego przywodce ktory nie oddawal slepo swoich zolnierzy Polsce, na wojne z ktorej nic by nie mieli(podobnie jak reszta europy). Przypominam tu o tym poniewarz nie mozna lekcewarzyc zagrozenia ze strony szalencow.(Stalin, Hitler, niektorzy pewnie wymienia Busha)

Co do mozilli to nie chce mi sie;p, niedlugo i tak wracam do wroclawia.

Ostatnio edytowany przez alahakbar - 30-12-2006 o 13:28.
alahakbar jest offline   Odpowiedz z Cytatem